Archidat Partners - nieuws - baanbrekend-isoleren-met-xentro-technology-van-recticel-insulation
Javascript is uitgeschakeld

Baanbrekend isoleren met Xentro® technology van Recticel Insulation

Geplaatst: 11-09-2017
Baanbrekend isoleren met Xentro® technology van Recticel Insulation

Recticel Insulation lanceert nieuwe, revolutionaire oplossingen die u nog beter ondersteunen. Met Xentro® technology isoleert u beter dankzij de uiterst gunstige lambdawaarde van 0,019 W/mK. Zo heeft u onbeperkte ruimte voor uw projecten.

Isoleer beter met Xentro® technology
“Met Xentro® technology keren we terug naar de oorsprong van PU-hardschuim. Zo hebben we de microcelstructuur en de celgeometrie van het schuim geoptimaliseerd. Dit leidt tot nóg stabielere, intercellulaire verbindingen. Alles samen maakt dat we nu een lambdawaarde van 0,019 W/mK bereiken, een uiterst goede isolatiewaarde voor PU-hardschuimplaten”, zegt Ralf Becker, Group General Manager Insulation.

Met Xentro® technology in PU-hardschuimplaten isoleert u ruim 13% beter dankzij de lambdawaarde van 0,019 W/mK. Dit percentage is berekend in vergelijking met de gebruikelijke waarde van 0,022 W/mK voor PU hardschuimplaten binnen spouw- en vloertoepassingen.
Betrouwbaarheid boven alles

Zoals alle producten bij Recticel, worden isolatieplaten met Xentro® technology uitvoerig getest in alle mogelijke omstandigheden. Deze Xentro® isolatieplaten worden vervaardigd in een productieomgeving die aan de ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004 normen voldoet.

Onbeperkte ruimte voor vernieuwende projecten
Een architect wil alleen het allerbeste voor het project. Baanbrekende architectuur heeft behoefte aan vooruitstrevende en innovatieve oplossingen, waarbij de architect geen concessies wenst te doen aan design of creativiteit. Kies daarom bewust voor hoogwaardige oplossingen met een lange levensduur. De nieuwe oplossingen met Xentro® technology bieden deze garanties. Hiermee wordt maximaal geïsoleerd met dunne isolatieplaten, terwijl dit weinig plaats inneemt. Zo wordt er onbeperkte ruimte gecreëerd voor het project.

Hoogtechnologische isolatieoplossingen
Recticel Insulation lanceert de oplossingen Eurowall® Xentro® en Eurofloor Xentro®, beide met een lambda isolatiewaarde van 0,019 W/mK . Xentro® technology staat voor een geavanceerde, nieuwe generatie PU: extra efficiënt en compact. De combinatie van een PU-kern in Xentro® technology met kwalitatieve, gasdichte bekledingen maken Eurowall® Xentro® spouwisolatie en Eurofloor Xentro® vloerisolatie tot hoogwaardige isolatieoplossingen.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Naxis Energy
  • RHEINZINK
  • SOPREMA
  • VIP ISOLUTIONS
  • Holland Mast
  • Holonite
  • GevelMeesters
Sluit deze advertentie