BouwKennis presenteert Online Informatiebronnen Monitor
Javascript is uitgeschakeld

BouwKennis presenteert Online Informatiebronnen Monitor

Geplaatst: 25-10-2017
BouwKennis presenteert Online Informatiebronnen Monitor

ROTTERDAM - BouwKennis presenteert een nieuw marktonderzoek over Online Informatiebronnen binnen de bouw, naar aanleiding van grote vraag vanuit de markt. Door de snelle digitalisering van de bouwsector vormen online platforms een steeds belangrijkere positie in het dagelijkse werkproces.

De meeste marketeers zijn reeds bekend met de Communicatie Monitor van BouwKennis. Dit marktonderzoek is een belangrijke bron van informatie betreffende het gebruik van printmedia/vakbladen in de bouwsector.
Echter, ging dit onderzoek nooit in op het gebruik van online informatiebronnen binnen het dagelijkse werkproces. In een razendsnel digitaliserende sector geeft de nieuwe Online Informatiebronnen Monitor een nog completer beeld.

De Online Informatiebronnen Monitor

De rol van architecten en aannemers binnen de markt is sterk aan het veranderen. Bouwprofessionals gebruiken steeds meer online informatiebronnen en de toeleverende industrie investeert meer in het toegankelijk maken van online informatie.
In de BouwKennis Online informatiebronnen Monitor brengt BouwKennis uitgebreid in kaart wat de belangrijkste online informatiebronnen zijn en wie wat op welk moment gebruikt. Ook geeft het marktonderzoek een goed beeld van welke tools er worden gebruikt in het online zoekproces naar producten en materialen.

Opvallende resultaten

Marketeers van bouw-gerelateerde bedrijven doen er goed aan zich te verdiepen in het snel groeiende digitale landschap. Dit is zeker van belang wanneer communicatiebudgetten beperkt zijn en er slimme keuzes gemaakt moeten worden.
Opvallend resultaat binnen dit marktonderzoek is de grote behoefte aan digitale informatie op het gebied van bouwkosten, zowel bij voorschrijvende als uitvoerende professionals.

Sneak Preview

Een sneak preview met de belangrijkste resultaten van de Online Informatiebronnen Monitor vindt u hier.

Bestellen

De Online Informatiebronnen Monitor is nu beschikbaar en te bestellen via de website van BouwKennis: https://www.bouwkennis.nl/product/online-informatiebronnen-monitor/.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
Sluit deze advertentie