BUVA, gericht op het creëren van een gezond binnenklimaat
Javascript is uitgeschakeld

BUVA, gericht op het creëren van een gezond binnenklimaat

Geplaatst: 07-06-2022
BUVA, gericht op het creëren van een gezond binnenklimaat

Na eerst ventilatieroosters, toen mechanische ventilatieboxen en daarna WTW eenheden komt BUVA nu met een derde generatie mechanische klep ventilatie, de SmartValve evolution. De Nederlandse productontwikkelaar richt zich met deze iteratie op de gestapelde bouw in zowel de nieuwbouw - als renovatiemarkt.

De SmartValve is een VAV (variable air volume) klep met in de klep geintegreerde luchtkwaliteit sensoren. Deze klep regelt de luchtstroming in een kanaal. De sensoren in de klep meten aan de afvoerzijde de luchtkwaliteit. Afhankelijk van de luchtkwaliteit gaat de klep open of dicht binnen een vooraf ingesteld bereik. De SmartValve is ontwikkeld voor alle situaties waarbij er collectieve ventilatie toegepast zou kunnen worden met mechanische ventilatie en een drukgestuurde WTW installatie.

Met SmartValve evolution een garantie voor een gezond binnenklimaat
Met de SmartValve is BUVA in staat om op eenvoudige en economisch aantrekkelijke manier ventilatie systemen inbouwen in een hoogbouwproject. Bovendien is er in de total cost of ownership een aanzienlijke besparing te realiseren doordat een servicemonteur van een appartementencomplex slechts bij één hoofdinstallatie een handeling hoeft te verrichten in plaats van bij tientallen of honderdtallen.’

‘Het onderhoud is ook nog eens makkelijker te doen omdat je niet afhankelijk bent van de bewoners doordat de installatie buiten de woning kan worden gehouden. Verder weten we van de SmartValve, door de robuustheid van het product, dat deze een hele lange levensduur heeft. Installatiebedrijven krijgen met de SmartValve een eenvoudig te installeren en onderhouden product in handen.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Knauf
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
  • Alsecco
  • Recticel Insulation
  • Sapa by Hydro Building Systems
  • Renson
Sluit deze advertentie