Consolis VBI investeert in uitbreiding productiecapaciteit
Javascript is uitgeschakeld

Consolis VBI investeert in uitbreiding productiecapaciteit

Geplaatst: 31-05-2016
Consolis VBI investeert in uitbreiding productiecapaciteit

Consolis VBI opent een nieuwe productielocatie in Kampen. Medio juni wordt gestart met de productie. Hiermee wordt Kampen de vierde productielocatie voor kanaalplaten in Nederland van Consolis VBI.

De uitbreiding wordt gerealiseerd in een productiefaciliteit van de Van Nieuwpoort Groep. De verwachting is dat de locatie na de bouwvak vakantie volledig operationeel zal zijn.

Sterk gestegen marktvraag
‘Dankzij de aantrekkende markt en stijgende vraag vanuit de bouw naar onze kanaalplaatvloeren, hebben we besloten onze productiecapaciteit uit te breiden. Met deze nieuwe fabriek kunnen we aan de groeiende vraag van onze klanten blijven voldoen’, aldus Eduard van der Meer, Algemeen Directeur van Consolis VBI.

Over Consolis VBI
Consolis VBI bouwt mee aan duurzame, flexibele en comfortabele woon- en werkomgevingen. Vanuit de businesscase van de opdrachtgevers denken de specialisten van Consolis VBI mee en bieden heldere oplossingen. Door service, innoverend vermogen en intelligente industrialisatie maken wij het mogelijk dat onze partners hun doelen bereiken. Van architect tot aannemer en van woningbouwcorporatie tot particulier. Dat doet Consolis VBI door het leveren van de hoogste kwaliteit prefab-vloeren als onderdeel van een innovatieve draagconstructie.

Meer informatie: www.vbi.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
  • BUVA homecare systemen
  • Nelskamp Dakpannen
  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
Sluit deze advertentie