Archidat Partners - nieuws - daglicht--en-ventilatieoplossingen-voor-industriele-openbare-of-utiliteitsgebouwen
Javascript is uitgeschakeld

Daglicht- en ventilatieoplossingen voor industriële, openbare of utiliteitsgebouwen

Geplaatst: 15-02-2021
Daglicht- en ventilatieoplossingen voor industriële, openbare of utiliteitsgebouwen

VELUX Commercial werd in 2019 opgericht en bestaat uit het voormalige JET BIK, Vitral en VELUX modulaire lichtstraten. Momenteel opereert VELUX Commercial als één bedrijf dat bouwprofessionals ondersteunt tijdens het volledige proces van daglicht- en ventilatieoplossingen: van de specificatie tot de levering, montage en het onderhoud.

De VELUX Groep brengt al bijna 80 jaar lang daglicht en frisse lucht in woonhuizen en heeft duidelijk de positie van marktleider in de particuliere markt.

In 2012 zette de VELUX Groep de eerste stap richting de utuliteit markt, met de lancering van VELUX modulaire lichtstraten en een strategie om een nieuw segment te creëren in deze markt. JET Groep had een leidende positie in het marktsegment voor industriële platte daken.

Begin 2019 lanceerde de VELUX Groep het merk VELUX Commercial, werd de afdeling VELUX Commercial opgericht en begon de integratie van de werknemers, producten en bedrijven van JET, Vitral en VELUX modulaire lichtstraten.

Tegenwoordig opereert VELUX Commercial als één bedrijf. Er werken ongeveer 1.100 mensen op 8 productielocaties, in verkoopkantoren in 11 landen en in centrale ondersteunende functies.

VELUX

Het productassortiment van VELUX Commercial bestaat uit 5 hoofdcategorieën:

Lichtkoepels en platdakramen
Een compleet assortiment aan prefab, kant en klare koepels en platdakramen biedt daglicht en frisse lucht, evenals rook- en warmteafvoer, via enkele dakramen.

Lichtstraten
Voordelige lichtstraten bieden grote oppervlaktes met natuurlijk diffuus licht in een lichtgewicht constructie, met opties voor comfortventilatie, doorvaveiligheid en gecertificeerde rook- en warmteafvoer.

Glasdakconstructies
Betrouwbare glasdakconstructies met ontwerpvrijheid om een gebouw te creëren met daglicht, frisse lucht en rook- en warmteafvoer dat het welzijn van de gebruikers bevordert.

Rookafvoer en comfortventilatie
Oplossingen voor rook- en warmteafvoer, comfortventilatie en daglicht- en warmteregulering garanderen veiligheid en comfort voor de gebruikers van het pand.

Service en onderhoud
Service en regelmatig onderhoud van de glazen constructies, comfortventilatiesystemen en rook- en warmteafvoersystemen.

Bekijk hier het uitgebreide assortiment

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Velox
  • IVC Group
  • Holland Mast
  • Holonite
  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Monier
Sluit deze advertentie