Archidat Partners - nieuws - de-hoop-pekso-biedt-totaalconcept-voor-vloerrenovatie
Javascript is uitgeschakeld

De Hoop Pekso biedt totaalconcept voor vloerrenovatie

Geplaatst: 15-01-2014
De Hoop Pekso biedt totaalconcept voor vloerrenovatie

Na de introductie van de Rentovloer® vorig jaar, presenteert De Hoop Pekso de nieuwe renovatievloer “Reno Acero®”. Deze vloer biedt de oplossing voor oudere woningen tot aan de jaren ‘80 uit de vorige eeuw die kampen met een constructief slechte en niet of nauwelijks geïsoleerde begane grondvloer.

Reno Acero®, bestaande uit stalen Magnelis® liggers en EPS vulelementen, maakt het renovatieassortiment van De Hoop Pekso nog completer. Voor elke begane grondvloer situatie (met of zonder kruipruimte, op lichte of zware fundering of in vochtige of droge omstandigheden) biedt De Hoop Pekso een oplossing. Door de handige Renowijzer op www.renomaat.nl wordt per situatie inzichtelijk welke renovatievloer het beste toegepast kan worden.

Reno Acero® maakt deel uit van het Renomaat concept. Hieronder vallen Reno Combi® (betonnen liggers), Reno Simple® (vloerisolatie) en Reno Duro® (kunststof liggers). De renovatievloer met kunststof liggers gaat voortaan verder onder de naam Reno Duro® (voorheen Rentovloer®).

Corrosie maakt geen kans
De coating van de stalen ligger van Reno Acero® bestaat uit zink, magnesium en aluminium (Magnelis®). Door de toevoeging van magnesium treedt een self-healing effect op wat een betere bescherming biedt aan de geslepen uiteinden van het profiel. Kleine beschadigingen in de vorm van bijvoorbeeld krassen zijn door deze speciale coating ook zelfhelend waardoor corrosie geen kans krijgt.
Daarnaast mag door toevoeging van magnesium de totale laagdikte van de ligger minder zijn om dezelfde corrosieweerstand te halen. Hierdoor hoeft minder zink gebruikt te worden, wat het milieu ten goede komt.

Voordelen van Reno Acero®
- Licht van gewicht; het gewicht van de liggers is slechts 5,3kg/m1.
- Corrodeert niet door het self-healing effect van de stalen liggers.
- In isolatiewaarden Rc 3,5 en 5,0 m2K/W verkrijgbaar.
- Binnen een dag te plaatsen.
- Snel terug in de woning.
- Schoon en droog systeem.
Kijk voor meer informatie op www.dehoop-pekso.nl of www.renomaat.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • JORDAHL Benelux
  • Fermacell
  • Hakron
Sluit deze advertentie