Dé oplossing voor de badkamer: verwarming en verlichting in
Javascript is uitgeschakeld

Dé oplossing voor de badkamer: verwarming en verlichting in één

Geplaatst: 31-01-2019
Dé oplossing voor de badkamer: verwarming en verlichting in één

Na een heerlijke warme douche is het vaak net even te kil in de badkamer om het weldadige gevoel vast te houden. De temperatuur van de wanden en de lucht temperatuur is in de regel gewoon te laag in de Nederlandse badkamer. De verwarming is te krap bemeten of staat zelfs niet aan omdat deze functioneert op de kamerthermostaat van de woonkamer.

NAXIS laat hiervoor op de Bouwbeurs te Utrecht van 4 t/m 8 februari haar unieke infrarood oplossing zien aan de bouwprofessional.

Oplossen is lastig
Even een aanvullende verwarming creëren stuit vaak op problemen want hoe sluit je een infrarood paneel aan op het bestaande elektranet? NAXIS ontwikkelde hiervoor een slimme oplossing : haar NAXIS Heat & Light paneel, dit paneel is eenvoudig aan te sluiten op de stroom aansluiting van de bestaande verlichting. Door de geïntegreerde verlichting kan de lamp eenvoudig vervangen worden door dit fraaie twee-in-één paneel infraroodpaneel, de warme LED verlichting is bovendien nog erg zuinig ook. Het infraroodpaneel word via een eigen ruimte thermostaat aangestuurd en de verlichting separaat ook via een draadloze verbinding, zodat beide totaal onafhankelijk van elkaar functioneren.

Het Heat & Light paneel beschikt uiteraard over alle voordelen van de NAXIS N3 serie:

Plafondmontage
Een ontwerpvoordeel is de mogelijkheid van plafondmontage. Hiermee ontstaat uiteraard een veel grotere indelingsvrijheid voor architecten en ontwerpers.

Unieke 12 jaar garantie
Infrarood verwarming kent geen bewegende delen of onderhoudsvoorschriften. Bijbehorende kosten zijn er dan ook niet. Op de N3-panelen van NAXIS wordt, om de kwaliteit te onderstrepen, een unieke 12 jaar garantie verstrekt.

Bekijk het zelf
Geïnteresseerd? kom het paneel dan gerust bekijken op de NAXIS stand E061 in Hal 7 (de installatie hal) of stuur een mail naar info@naxis-energy.nl .

Via onze site www.naxis-energy.nl kunt u overigens gemakkelijk en kosteloos een toegangskaart voor de bouwbeurs aanvragen.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • VELUX Nederland
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Archidat Bouwformatie
Sluit deze advertentie