De vorm van ideeën met Knauf tijdens GEVEL 2020
Javascript is uitgeschakeld

De vorm van ideeën met Knauf tijdens GEVEL 2020

Geplaatst: 20-01-2020
De vorm van ideeën met Knauf tijdens GEVEL 2020

Op het gebied van buitengevels en -plafonds, biedt Knauf met Aquapanel Cement Board Outdoor een nieuwe generatie buigbare cementplaten, en met Knauf Skin een innovatief systeem voor het isoleren van nieuwe en bestaande gebouwen.

Twee oplossingen die, vergeleken met traditionele bouwmethodes, voorzien in een lichtere en meer duurzame manier van bouwen. Met betere economische- en energieprestaties, maar vooral ook veel designvoordelen.

Buigbare gevelplaten voor vormrijke buitenafwerking
Knauf Aquapanel Outdoor is sinds 2002 beproefd, getest en bewezen bij vele prestigieuze nieuwe gebouwen. De Allianz Arena bijvoorbeeld, de thuishaven van Bayern München. Fiets- en voetgangerstunnel Amsterdam CS. Luchthaven Graz in Oostenrijk. Paviljoen St. Gerlach. Het Venetian Macau Resort in China. Overal ter wereld gebruiken architecten en aannemers Aquapanel Outdoor voor hun geavanceerde vormrijke buitengevels.

Knauf Allianz Arena

Verwerking
Aquapanel gevelplaten zijn makkelijk te buigen en aan de onderconstructie te bevestigen door middel van schroeven. Daarna kan er gekozen worden om het plaatmateriaal af te werken met MineralAktiv, een sierpleister voorzien van een verfsysteem dat zorgt voor een langdurig schone gevel zonder toevoeging van biocide. Daarnaast kan de gevel afgewerkt worden met o.a. steenstrips, voor een bakstenen-look.

Knauf Skin
Bij renovatieprojecten kan er, voordat er afgewerkt wordt met een sierpleister of steenstrips, een extra isolatielaag worden toegepast. Knauf Skin is de slimme combinatie van gevelafwerking en isolatie van temperatuur en geluid.

De vorm van ideeën
Kijk voor meer inspiratie voor vormrijke gevels op www.knauf.nl of bezoek onze stand op de vakbeurs GEVEL 2020, standnummer: 01.B048. Voor inspiratie en advies bij het vormgeven van uw ideeën.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
Sluit deze advertentie