Draadhuls met Clip-fix zorgt voor veilig kunnen verankeren b
Javascript is uitgeschakeld

Draadhuls met Clip-fix zorgt voor veilig kunnen verankeren bij schoren

Geplaatst: 07-06-2017
Draadhuls met Clip-fix zorgt voor veilig kunnen verankeren bij schoren

Draadhulzen met Clip-fix van Hakron worden toegepast bij het veilig verankeren van tijdelijke schoren op de bouwplaats in de ruwbouwfase. Draadhulzen met Clip-fix voldoen aan de Europese wetgeving en de betreffende rekenregels.

Toepassing: bij het tijdelijk plaatsen van bekistingen, betonnen wanden, kolommen e.d. op de bouwplaats, moeten deze met schoren worden verankerd tegen de inwerkende krachten van bijvoorbeeld wind. Deze schoren worden in het algemeen onder een hoek van 45° geplaatst. Schoorsystemen zijn daartoe voorzien van gaten in de bevestigingsplaten aan de boven- en de onderzijde. Met een schroefverbinding worden de schoren dan aan beide zijden vastgezet. Na definitieve montage van de geschoorde delen kunnen de schoorverankeringen worden losgemaakt en de schoren verwijderd.

Draadhulzen: de metalen draadhulzen voor schoorbevestigingen met B15 (op aanvraag ook B20 en B26) zijn leverbaar in elke gewenste lengte. De draadhulzen zijn in lengte af te stemmen op de dikte van de vloer.

Clip-fix: de draadhulzen zijn te monteren in combinatie met de revolutionaire Clip-fix in vloeren of met behulp van een Knack-/B15-spijkerplaat aan de bekisting. Bij toepassing in vloeren wordt de draadhuls aan de bovenzijde voorzien van een rode stop met markeringsstift en aan de onderzijde een gele afdichtstop. De voor specifieke toepassing benodigde delen dienen apart besteld te worden. De Clip-fix kan in hoogte worden gesteld, zodat met binddraad een goede en stabiele verbinding met de wapening kan worden gemaakt.

Meer informatie, zoals tabellen met toelaatbare belastingen voor B15, B20 en B26, treft u aan op het productinformatieblad (PIB), deze is op www.hakron.nl te downloaden.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Celdex
  • Techcomlight
  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
Sluit deze advertentie