Eindeloze combinatiemogelijkheden met Verdi plafondhoge deur
Javascript is uitgeschakeld

Eindeloze combinatiemogelijkheden met Verdi plafondhoge deursets

Geplaatst: 29-11-2021
Eindeloze combinatiemogelijkheden met Verdi plafondhoge deursets

De Verdi-binnendeursets van Berkvens onderscheiden zich niet alleen in de hoogte, maar ook in de breedte. De combinatiemogelijkheden van deze plafondhoge deur-kozijncombinatie zijn immers eindeloos.

Verdi-modellen
Om mee te beginnen: het kozijn is er in een stalen opdekuitvoering en in een houten stompe uitvoering. Wat de deuren betreft, zijn de variaties legio. De Kristalwitte of Zwarte Verdi bijvoorbeeld: een vlakke, strak afgelakte plafondhoge deur. Doet al veel met de ruimte. Zeker als hierdoor het traditionele bovenlicht overbodig wordt. Vervang je de deur door een stijldeur met glaspanelen en luxe garnituur, dan beleef je de ruimte werkelijk anders.

Maar het kan ook genuanceerder. Met de Verdi Line in combinatie met een Verdi of Verdi Wood kozijn. Deze met duurzame TCS-lak afgewerkte deur kenmerkt zich door een subtiel lijnenspel. In verschillende geometrieën.
De Verdi Lux is weer wat opvallender gedetailleerd dan de Verdi Line. Met verschillende profielen en glassoorten. Het is maar waar de voorkeur ligt. Mooi in de hoogte. Dat zeker.

Dat geldt ook voor de Verdi Light. Luxe uitstraling of juist een industriële. Donkere kleur in contrast met een lichte wand. Laat de fantasie de vrije loop met deze industriële mat zwarte deurset met ranke stijlen voor maximale lichtinval. Ook hier zijn verschillende vlakverdelingen mogelijk. Symmetrisch, asymmetrisch. Kleine glaspanelen in combinatie met grote. En natuurlijk met de finishing touch: stijlvol garnituur.

Verdi is een deur om vast te houden. Eigenlijk is Verdi zo mooi, dat je bijna in de verleiding komt het interieur aan te passen aan de deur in plaats van andersom.

Flexunit
Alle modellen van deze plafondhoge Verdi-deursets hebben een slimme innovatie gemeen. Een detail dat vrijwel geheel aan het zicht onttrokken is. De zogeheten Flexunit in de bovendorpel, die bouwtoleranties opvangt en daardoor de montage vergemakkelijkt. Verdi maakt ruimtebeleving compleet.

Berkvens

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Velox
  • Holland Mast
  • Holonite
  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Monier
  • Kingspan Insulation
Sluit deze advertentie