Elegante glazen oplossing voor platte daken
Javascript is uitgeschakeld

Elegante glazen oplossing voor platte daken

Geplaatst: 11-05-2022
Elegante glazen oplossing voor platte daken

Modulaire daklichten zijn glazen dakramen voor platte daken, die voor een maximale lichtinval zorgen, onder andere doordat de kozijnen van onderaf niet zichtbaar zijn en de bovenzijde volledig uit glas bestaat. De lichtinval wordt hierdoor gemaximaliseerd en is het lichtoppervlak gelijk aan het gat in het dak.

De op maat gemaakte oplossing kan bestaan uit alleen vaste modules, ventilerende modules of een combinatie van beide. Het geavanceerde verbindingssysteem en de afvoergoot zorgen voor een water- en luchtdichte verbinding tussen de modules. Een subtiele balk creëert een mooie verbinding aan de binnenzijde.

Ontdek de verschillende toepassingsmogelijkheden van daklichten Modulaire daklichten zijn verkrijgbaar in drie varianten: Monolight, Linearlight en Circularlight. Deze op maat gemaakte oplossingen zijn verkrijgbaar in verschillende vaste en ventilerende combinaties en beglazing die wel of niet inbraakwerend en beloopbaar is. Zo heeft u de vrijheid om een ontwerp te maken conform de specifieke projectvereisten. Monolight vast is een niet-ventilerend, inbraakwerend daklicht dat zorgt voor daglicht door hetdak.

Het is de perfecte oplossing als natuurlijk licht en van belang is. Monolight ventilerend is een optimale oplossing als er behoefte is aan licht en natuurlijke ventilatie. Een elegant en functioneel product met een volledig geintegreerde kettingaandrijving, die geintegreerd is in de houten opstand. De ventilatieopening is 300 mm. Monolight inbraakwerend is verkrijgbaar als Monolight vast en ventilerend of Linearlight vast. Deze producten zijn goedgekeurd conform EN 1627 en NEN 5096 weerstandsklasse 2.

De opstand wordt vooraf uitgerust met een dampremmende folie. Monolight beloopbaar is een niet-ventilerend enkel daklicht dat bedoeld is voor woonhuizen, waar natuurlijk licht en toegang tot het dak van belang zijn. Het daklicht is gemaakt van gehard en gelamineerd glas, zodat er veilig overheen gelopen kan worden. Het wordt geleverd met dubbel glas en een optionele anti-slipcoating. Zonwering Controle over daglicht en warmte voor een optimaal binnenklimaat.

Modulaire daklichten zijn ontworpen om het binnenklimaat te optimaliseren en bieden opties om daglicht en warmte te reguleren. De interne zonwering RMR is speciaal ontwikkeld om te worden geplaatst op VELUX modulaire daklichten. De zonwering biedt bescherming tegen zonnewarmte en schittering en helpt met het reguleren van de hoeveelheid licht in het gebouw.

Velux Commercial Velux Commercial

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • VBI
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Archidat Bouwformatie
Sluit deze advertentie