Energetisch renoveren dankzij Deceuninck gevels en kozijnen
Javascript is uitgeschakeld

Energetisch renoveren dankzij Deceuninck gevels en kozijnen

Geplaatst: 06-04-2016
Energetisch renoveren dankzij Deceuninck gevels en kozijnen

Op de Renovatie & Transformatie Beurs van 12 tot en met 14 april in de Brabanthallen in Den Bosch zal Deceuninck demonstreren hoe woningen energetisch gerenoveerd worden met Deceuninck kozijnen, deuren en gevelbekleding. Energetisch renoveren is energiebesparingen realiseren bij het renoveren. Dus niet alleen renoveren voor meer comfort, maar ook voor een lagere energierekening en minder CO2 emissie voor een beter milieu.

Op de Isofinish-stand zal Deceuninck - samen met partners Borgh en Recticel Insulation - een complete buitengevelisolatie oplossing presenteren. Vele aannemers en installatiebedrijven profiteren al van het Isofinish-concept doordat zij aanzienlijke besparingen realiseren in de montagetijd en het materiaalgebruik. Door toepassing van Deceuninck kozijnen en gevelbekleding wordt een flinke besparing gerealiseerd op de energiefactuur en wordt ook het milieu gespaard.

Verfraaien en besparen
In een gemiddelde woning gaat ongeveer 20 procent van de binnenwarmte verloren via de buitenmuren. Door bij een renovatie de gevels te isoleren, wordt enerzijds flink bespaard op de energiefactuur en anderzijds wordt het aanzicht van de woning verfraaid. Deceuninck gevelbekleding is bijzonder goed geschikt om als finale eindlaag van een geisoleerd gevelsysteem te worden toegepast. Het Isofinish-concept biedt lichtgewicht geventileerde gevelsystemen die perfect isoleren en daardoor zorgen voor een verminderde CO2-uitstoot en lagere energiekosten.

Onzichtbaar
Door hun beperkte dikte zijn de Deceuninck gevelplanken uitermate geschikt als afwerking van een geisoleerde buitenmuur. Welk montagesysteem ook wordt toegepast, met de Deceuninck geveloplossingen zijn de meest uiteenlopende isolatiediktes mogelijk. Bovendien is de montage uiterst eenvoudig en snel. De profielen worden met een tand- en groefsysteem onzichtbaar bevestigd op een achterliggende draagstructuur zoals bijvoorbeeld een standaard houten vakwerk. Om alles tot in de puntjes af te werken is ook een compleet assortiment afwerkingsprofielen beschikbaar.

Passief isolatiewaarden
Binnen het Isofinish-concept maakt de Deceuninck Premium gevelbekleding deel uit van de totale geveloplossing. Deceuninck is echter vooral bekend om haar raam- en deurkozijnen. Maar liefst 40 procent van het warmteverlies in de woningen is te wijten aan slechte isolatie. Hiervoor ontwikkelde Deceuninck recent de revolutionaire Linktrusion technologie. Deze wordt voor het eerst toegepast binnen de Zendow#neo ramen- en deurenreeks waarbij met gemak passief isolatiewaarden behaald worden.

Tijdens de Renovatie & Transformatie Beurs van 12 tot en met14 april in de Brabanthallen kunt u zich op de Isofinish stand, Hal 3 nummer D.071 door Deceuninck laten informeren over energetisch renoveren.

Meer informatie: www.deceuninck.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
Sluit deze advertentie