Archidat Partners - nieuws - foamglas-nederland-zoekt-sales-engineer
Javascript is uitgeschakeld

FOAMGLAS® Nederland zoekt Sales Engineer

Geplaatst: 18-09-2019
FOAMGLAS® Nederland zoekt Sales Engineer

Wil jij instaan voor promotie en verkoop van FOAMGLAS® in Nederland aan bestaande en nieuwe klanten? Als Sales Engineer hou je toezicht op de installatie van FOAMGLAS® en zorg je voor training aan de klanten die het product gebruiken. Je onderhoudt contact met klanten om er zeker van te zijn dat aan de behoeften van de klanten wordt voldaan.

Als Sales Engineer sta je voortdurend in contact met klanten en heb je een goed idee van de verbeteringen die klanten graag zouden zien in de producten die ze kopen.

Samen met de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling(en) werk je als Sales Engineer aan het in lijn brengen van producten met de verwachtingen van de klant. De belangrijkste taak is om de zakelijke kwesties diepgaand te begrijpen en deze te combineren met alle productaanbiedingen om zo oplossingen te bepalen die de belangrijkste waarde voor het bedrijfsleven zullen bieden.

Wat heb je nodig? een Bachelor, Master of een HBO-opleiding in Bouwkunde, ingenieur en minimaal 2-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Kennis hebben met Office-pakket en CRM is een plus en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden een internationale en uitdagende werkomgeving van professionals aan waarbij teamwork, respect, ondersteuning, vriendelijkheid en diversiteit hooggewaardeerd worden. Je wordt gestimuleerd om ambitieus te zijn en initiatieven te ontplooien als je mogelijkheden ziet voor verbeteringen. Je zult plezier beleven aan uitdagend en dynamisch werk waarbij de individuele bijdrage zeer wordt gewaardeerd. Tevens bieden we ruimte en vrijheid maar waarin je uiteraard ook de nodige begeleiding krijgt; zoals trainingsprogramma’s en on-the-job ondersteuning. Naast de persoonlijke ontwikkelingen, bieden wij een goed salaris met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben wij je interesse gewekt, neem gerust contact op met nathalie.vinck@owenscorning.com of kijk voor meer informatie op https://nl.foamglas.com/nl-nl/onderneming/over-ons/jobs

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Dycore
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fermacell
  • Hakron
  • Halfen
Sluit deze advertentie