Archidat Partners - nieuws - hakron-breidt-assortiment-uit-met-glasvezel-deuvels-en-koppelstaven
Javascript is uitgeschakeld

Hakron breidt assortiment uit met glasvezel deuvels en koppelstaven

Geplaatst: 30-03-2020
Hakron breidt assortiment uit met glasvezel deuvels en koppelstaven

Hakron, producent en toeleverancier van producten voor de beton- en woningbouw heeft haar productengamma uitgebreid met GD glasvezel deuvels en GK glasvezel koppelstaven. Beide producten worden met name toegepast in de (beton) wegenbouw.

GK glasvezel deuvels zijn glad (geen coating), hierdoor kan er geen hechting ontstaan met de beton. De betonverharding kan bij temperatuurverschillen dus uitzetten en krimpen zonder te scheuren. De standaard GD glasvezel deuvels zijn leverbaar in de maten ø25/500 mm en ø22/500 mm (diameter/lengte) voor de Nederlandse markt. (Voor België zijn de standaardmaten ø25/600 mm en ø22/600).

GK glasvezel koppelstaven zijn geprofileerd. Deze worden geplaatst in betonverhardingen om uiteendrijven van platen te voorkomen. De geprofileerde staven verankeren en verbinden de betonplaten en brengen trekkracht over. GK glasvezel koppelstaven zijn standaard leverbaar in de maten ø16/600 mm en ø20/800 mm (diameter/lengte) voor de Nederlandse markt. (Voor België zijn de standaardmaten ø16/600 mm en ø16/800 mm).

Beide glasvezel-producten zijn licht in gebruik, makkelijk te transporteren en kunnen niet roesten. Op aanvraag zijn diverse andere diameters en lengtes leverbaar.

Download voor meer informatie op www.hakron.nl productbladen (PIB’s) of neem voor een advies op maat contact op met de technisch adviseurs van Hakron.

Meer informatie:

Hakron
T: 0341 27 88 10
E: verkoop@hakron.nl
I: www.hakron.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Faay Vianen
  • Fermacell
  • Hakron
  • Halfen
  • Therminon
  • Totaaldakconcept.NL
  • Wilms
Sluit deze advertentie