HALFEN komt met nieuwe HEK AR app
Javascript is uitgeschakeld

HALFEN komt met nieuwe HEK AR app

Geplaatst: 25-06-2019
HALFEN komt met nieuwe HEK AR app

HALFEN biedt de mogelijkheid de HEK prefab verbindingen in een prefab casco te bekijken in AR en/of 3D. Wereldwijd is het bouwen met prefab betonproducten een succesvolle en groeiende trend. En terecht: de prefabricage van betonnen elementen in de fabriek waarborgen niet alleen de kwaliteit, maar ook de consistentie in productie als gevolg van een weersonafhankelijke omgeving.

Het vermindert ook de bouwtijd op de bouwplaats en is daardoor bijzonder economisch.

De HEK prefab verbinding is een innovatieve oplossing voor een snelle eenvoudige droge verbinding van prefab elementen, zoals betonnen casco's voor grondgebonden woningen. Door het vastschroeven van de HEK prefab verbinding aan een geschikt bevestigingsanker, zoals bijvoorbeeld DEMU T-FIXX®, DEMU boutanker of DEMU staafanker, kunnen alle soorten prefab elementen eenvoudig en veilig aan elkaar geschroefd worden en is de verbinding op de bouwplaats direct belastbaar. Geen wachttijden meer voor laswerkzaamheden of uithardingstijden van mortelverbindingen. Met HEK kan een prefab casco in zeer korte tijd verticaal gemonteerd worden.

Halfen HEK AR App
In de nieuwe HEK app kunt u uw eigen prefab casco genereren en de HEK verbindingen in het casco visueel waarnemen. De app beschikt naast de configuratie tevens over alle bijbehorende technische documenten en de HEK-video. Kortom, alle informatie over de HEK prefab verbinding in één app!

Bij het openen van de app verschijnt het beginscherm en kan er een keuze worden gemaakt tussen HALFEN AR (Augmented Reality weergave) en HALFEN SIMULATED (3D-weergave).

De HEK AR App is te downloaden in de AppStore en Google Playstore.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
  • BUVA homecare systemen
  • Nelskamp Dakpannen
  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
Sluit deze advertentie