Hectar Funderingsvloeren wordt onderdeel van Kingspan
Javascript is uitgeschakeld

Hectar Funderingsvloeren wordt onderdeel van Kingspan

Geplaatst: 30-09-2021
Hectar Funderingsvloeren wordt onderdeel van Kingspan

Kingspan Unidek B.V. maakt met genoegen de acquisitie bekend van Hectar Funderingsvloeren. Vanaf deze week is Hectar officieel onderdeel van Kingspan en zal als zelfstandige entiteit verder gaan en de verkoop continueren naar de markt.

Kingspan heeft een uitgebreid portfolio op het gebied van Unidek EPS-isolatie voor daken, muren en vloeren. Het vloerensegment bestaat uit funderingselementen en vloerisolatie voor nieuwbouw en bestaande vloeren om warmteverlies en geluidsoverlast tegen te gaan. De Hectar Funderingsvloeren, die samen met Kingspan Moulding in 2019 doorontwikkeld zijn, passen bij de doelstelling om duurzaam en energie-efficiënt te bouwen. De Hectar elementen zijn voor passieve huizenbouw gecertificeerd.

Gertjan Hensing, Manager bij Kingspan voor segment vloeren, “Met het huidige woningtekort stijgt de behoefte aan snelle en efficiënte bouwmethoden. De fundering verdwijnt onder de voeten en is ontzettend belangrijk om comfortabele en energiezuinige woningen en andere gebouwen te realiseren. We zijn dan ook ontzettend blij dat we de samenwerking met Hectar naar een ander niveau kunnen tillen. De kennis en ervaring van het team van Hectar Funderingsvloeren past bij onze Planet Passionate doelstellingen. We heten het team van harte welkom.”

Gerrit Tadema, Directeur Hectar Funderingsvloeren, “We hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met de EPS vloerelementen en hele mooie projecten mogen uitvoeren. Vanaf 2019 wordt de productie en logistiek verzorgd door Kingspan in Gemert. Ik ben blij dat onze samenwerking nu leidt tot deze stap. Wij blijven gevestigd op de huidige locatie en ook de service die u van ons gewend bent, verandert niet. Op termijn zal het team waarschijnlijk uitgebreid worden.” Tadema blijft komende maanden nog beschikbaar voor de overdracht van zijn kennis en kunde.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
  • Velox
  • Holland Mast
  • Holonite
  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
Sluit deze advertentie