Archidat Partners - nieuws - isolatieoplossingen-van-termokomfort-nu-in-bouwdetails-online
Javascript is uitgeschakeld

Isolatieoplossingen van Termokomfort nu in Bouwdetails Online

Geplaatst: 21-06-2017
Isolatieoplossingen van Termokomfort nu in Bouwdetails Online

Isoleren terwijl binnen- en buitenblad al staat. Dit is mogelijk middels het inblazen van de door Termokomfort® ontwikkelde isolatiekorrels. Dankzij deze innovatieve oplossingen kan er duurzaam en milieuvriendelijk worden (na-) geïsoleerd bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Termokomfort® heeft isolatieparels in het assortiment waarmee onder andere vloeren (met Bodemhygrolatie®) en gevels (met HR++ Termoparels®) van de woning op de juiste manier geïsoleerd, maar ook brandveilig gemaakt kunnen worden. Isolatieparels zijn een veel gebruikt isolatiemateriaal waarbij de werking is gebaseerd op het insluiten van lucht. Isolatieparels hebben daarom een luchtige structuur en dienen van alle kanten luchtdicht te worden afgesloten om te voorkomen dat de ingesloten lucht gaat circuleren en de isolerende werking van de isolatieparels achteruit gaat.

Termoparels® worden in samenwerking toegepast met het Facadeclick snelbouwsysteem. In plaats van metselen, worden hierbij de stenen letterlijk op elkaar geklikt door het gebruik van zogenaamde insert’s, die zorgen voor de verbindingen tussen de stenen. Een systeem waarmee binnen korte tijd een buitenblad kan worden geplaatst, een buitenmuur zal in combinatie met de verwerking van Termoparels® dus een stuk sneller opgebouwd kunnen worden


De isolatie en baksteen oplossingen van Termokomfort® en Facadeclick zijn nu te vinden in de Termokomfort® bibliotheek van Bouwdetails Online.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • IsoBouw Systems
  • BMI Monier
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • Köster afdichtingssystemen
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
Sluit deze advertentie