Jeroen Proemstra nieuwe Directeur Verkoop VELUX Nederland
Javascript is uitgeschakeld

Jeroen Proemstra nieuwe Directeur Verkoop VELUX Nederland

Geplaatst: 12-09-2019
Jeroen Proemstra nieuwe Directeur Verkoop VELUX Nederland

Jeroen Proemstra is bij VELUX Nederland in dienst getreden als Directeur Verkoop. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten en aansturing van de verkooporganisatie.

Met zijn team staat hij in nauw contact met de verkopende klanten van VELUX, zoals de bouwmaterialenhandels, woning-interieurzaken en Doe-het-zelfwinkels, maar ook architecten, adviesbureaus, projectontwikkelaars, ontwikkelende aannemers en woningbouwcorporaties.

“Gezamenlijk proberen we de sterke marktpositie van VELUX Nederland verder uit te bouwen. De focus ligt hierbij op nieuwe VELUX innovatieve daglichtoplossingen waarmee we in nieuwe segmenten verder te groeien. Ik ben altijd onder de indruk als ik een bouwproject bezoek en zie hoe de medewerkers met zijn allen grote en complexe projecten creëren. Een gebouw waar vervolgens mensen jarenlang in mogen wonen of werken. Ik voelde meteen enthousiasme over VELUX, de mooie producten waarmee onze klanten hun woonkwaliteit verder kunnen vergroten en de prettige cultuur binnen VELUX Nederland. Ik heb dan ook erg veel zin om samen met onze klanten het wooncomfort van mensen nog verder te verbeteren,” aldus Jeroen Proemstra.

Na zijn studie International Business heeft Jeroen Proemstra onder andere als Sales Manager gewerkt bij Océ Nederland en Canon en de afgelopen tijd was hij werkzaam bij HILTI.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
  • BUVA homecare systemen
  • Nelskamp Dakpannen
  • Gebr. Bodegraven
Sluit deze advertentie