Archidat Partners - nieuws - jet-groep-bouwt-nieuwe-fabriek
Javascript is uitgeschakeld

JET-Groep bouwt nieuwe fabriek

Geplaatst: 06-07-2018
JET-Groep bouwt nieuwe fabriek

OPMEER - De JET-Groep, Europese marktleider voor daglichtelementen en glasconstructies, slaat op 3 juli de eerste paal in de grond voor de bouw van haar nieuwe productielocatie in Opmeer (Noord-Holland).

Wethouder Robert Tesselaar en directeur van JET Nederland Eric Gobes openden de bouwplaats op feestelijke wijze. Op het circa 20.000 vierkante meter grote terrein worden medio 2019 de bestaande Nederlandse JET-productielocaties geconcentreerd. Dit gebeurt in het kader van de algemene strategie van de onderneming voor de optimalisatie van de productie, om te kunnen voldoen aan de eisen van klanten aan de Europese markt.

Distributie en support van de Nederlandse dochteronderneming “JET BIK” blijven op de bestaande locaties in Opmeer en Den Bosch. Met de concentratie van de Nederlandse productielocaties reageert de onderneming op de in heel Europa toenemende vraag naar JET-daglichtproducten. “De huidige vestigingen kunnen niet meer aan de toekomstige vraag voldoen”, licht JET-CEO Ralf Dahmer toe. “Door ze te verenigen, zetten we de volgende stap, zodat we onze efficiëntie en flexibiliteit nog verder kunnen verhogen.”

Op het nieuwe terrein ontstaat een hypermodern productie- en kantoorgebouw. Van daaruit is het zaak, aldus Dahmer, om de positie van de JET-Groep als Europese marktleider op het gebied van daglicht en RWA in industriële platte daken verder uit te bouwen.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Kubus Informatiesystemen
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
Sluit deze advertentie