Archidat Partners - nieuws - jf100-de-nieuwe-elastische-voegafdichter-van-tremco-illbruck
Javascript is uitgeschakeld

JF100: de nieuwe elastische voegafdichter van tremco illbruck

Geplaatst: 02-09-2015
JF100: de nieuwe elastische voegafdichter van tremco illbruck

JF100 is de nieuwe elastische voegafdichter van tremco illbruck die voegen in twee stappen isoleert: aanbrengen en afwerken binnen enkele minuten. Het product is duurzaam elastisch, makkelijk te reinigen met water en het isoleert uitstekend. Omdat JF100 geen isocyanaat bevat, is het niet schadelijk voor milieu en gezondheid en kan het zonder handschoenen worden verwerkt. De voegafdichter vertegenwoordigt de nieuwe klasse isolatiemateriaal van de toekomst.

JF100 is de milieuvriendelijke voegafdichter voor constructievoegen en kieren op basis van watergedragen technologie. Hij isoleert voegen in twee stappen. Eén: de voeg wordt volledig opgevuld, omdat JF100 na uitspuiten niet verder uitzet. Twee: na het aanbrengen is de voeg al binnen enkele minuten glad af te werken. Overtollig materiaal kan eenvoudig worden verwijderd met een spatel zonder sporen achter te laten. Na handen wassen met water is de klus geklaard.

Hoge isolatiewaarde
De voeg blijft duurzaam afgedicht met een uitstekende isolatiewaarde dankzij de blijvende elasticiteit van JF100. In tegenstelling tot conventionele schuimen bevat het product geen isocyanaat en kan JF100 zonder handschoenen gebruikt worden.
tremco illbruck houdt zich al vele jaren bezig met onderzoek naar en ontwikkeling van milieuvriendelijke producten. De voegafdichter is vanwege de specifieke eigenschappen geschikt voor nieuwbouw, maar vooral ook voor renovatiewerkzaamheden. Hij vertegenwoordigt de nieuwe klasse isolatiemateriaal van de toekomst.

2-in-1 systeem
Dankzij het praktische, gepatenteerde 2-in-1 systeem is JF100 op twee manieren te gebruiken: met de AA210 Spray Nozzle, of met een schuimpistool zoals de illbruck AA250 in combinatie met de AA005 Opzet Nozzle. Voor reiniging van het schuimpistool beveelt tremco illbruck de illbruck AA200 reiniger op waterbasis aan. Het bedrijf heeft er een speciale watergedragen reiniger bij ontwikkeld en gaat op termijn diverse accessoires voor verwerking aanbieden.

Meer informatie: www.illbruck.nl/JF100.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Dycore
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fermacell
  • Hakron
  • Halfen
Sluit deze advertentie