Archidat Partners - nieuws - knauf-buitengevelisolatie-voor-170-appartementen-in-den-bosch
Javascript is uitgeschakeld

Knauf buitengevelisolatie voor 170 appartementen in Den Bosch

Geplaatst: 28-10-2020
Knauf buitengevelisolatie voor 170 appartementen in Den Bosch

In 2020 en 2021 worden 170 appartementen en vier winkels van woningcorporatie Zayaz in ’s-Hertogenbosch opgeknapt. Bijna alle woningen worden gerenoveerd naar energielabel A. Daarbij is gekozen voor het buitengevelisolatie systeem Knauf Skin. Het eindresultaat zijn woongebouwen met een volledig nieuwe uitstraling, waarbij gekozen is voor een fraaie afwisseling van steenstrips en pleisterwerk.

De woningcorporatie heeft stevige ambities op het gebied van duurzaamheid, energie, wooncomfort en uitstraling. De bestaande gevelconstructie bood weinig mogelijkheden voor een eenvoudige upgrading. De spouwruimte is te klein om de gevels te isoleren naar een minimaal aanvaardbaar niveau. Ook vormen de aanwezige lateien koudebruggen en was er sprake van vochtdoorslag. Dan kun je niet anders dan de gevel opnieuw inpakken.

Samen met Huybregts Relou Bouw viel de keuze op het buitengevelisolatie systeem Knauf Skin. Naast kwaliteit, vindt de woningcorporatie ook de uitstraling van de woonblokken heel belangrijk. Knauf Skin buitengevelisolatie is een systeem dat nou juist de voordelen van isolatie en daarbij de keuze uit prachtige afwerking, met elkaar combineert. Voor de woningcorporatie is dit een grote investering, maar men is overtuigd van de voordelen op de korte en lange termijn. Lees hier meer over dit duurzame renovatieproject.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • JORDAHL Benelux
  • Fermacell
  • Hakron
Sluit deze advertentie