KUBUS en BIM4ALL vergroten cursusaanbod door samenwerking
Javascript is uitgeschakeld

KUBUS en BIM4ALL vergroten cursusaanbod door samenwerking

Geplaatst: 31-05-2018
KUBUS en BIM4ALL vergroten cursusaanbod door samenwerking

EINDHOVEN – KUBUS BV en BIM4ALL hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten waarbij BIM4ALL de door KUBUS opgezette trainingen voor Solibri Model Checker zal gaan verzorgen in het noorden en oosten van Nederland. Door de samenwerking wordt de Solibri trainingscapaciteit verruimd en voorzien wij in de groeiende vraag naar trainingen voor Solibri Model Checker.

Ronald de Graan, directeur product management legt uit: “De samenwerking geeft de klant een grotere flexibiliteit als het gaat om keuze in trainingsdagen en -momenten zonder verlies van kwaliteit van de training. Met BIM4ALL hebben we een ervaren BIM-partner en implementatiespecialist die al vele jaren trainingen en implementaties verzorgt. Door de accreditatie door KUBUS is de kwaliteit voor de klanten, via BIM4ALL, gewaarborgd.”

“De BIM-specialist van vandaag wil graag training op een manier en op een moment die hem of haar het beste uitkomt”, aldus Robbin Breukink, directeur BIM4ALL B.V. “Voor deze professionals is het opdoen van kennis van cruciaal belang om het BIM-proces en de functionaliteit van Solibri onder de knie te krijgen. De trainingen vinden nu vrijwel altijd plaats in Eindhoven, Amsterdam of Hasselt en klanten uit het noorden of oosten moeten daardoor langer reizen. Door het volgen van trainingen via BIM4ALL houdt de professional zijn kennis op peil en verliest hij geen declarabele (reis)uren.”

De samenwerking speelt in op de steeds verdere professionalisering binnen de bouw en met name bij de aannemers in Nederland. Door betere clashdetectie en vooral ook rule based model checking verhoog je de kwaliteit van de BIM-modellen met als resultaat betere afstemming tussen de verschillende partijen en lagere faalkosten in het project.

Klik hier voor het cursus aanbod via KUBUS

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
Sluit deze advertentie