Kwaliteit & design voor en achter de wand met TECE
Javascript is uitgeschakeld

Kwaliteit & design voor en achter de wand met TECE

Geplaatst: 01-12-2022
Kwaliteit & design voor en achter de wand met TECE

Design voor de wand, kwaliteit er achter. Daar staat TECE voor. TECE levert complete oplossingen voor het spoelen van het toilet en urinoir. Met een ongekende keus aan wc-bedieningsplaten, inbouwreservoirs voor alle denkbare toepassingen en keramiek in de vorm van een stroomloze douche-wc en wc. Individueel toepasbaar, maar ook geschikt voor prefab.

Inbouwframes voor alle wc’s
De installatietechniek vraag om complete systeemoplossingen, die snel en eenvoudig zijn te installeren. TECE komt ruimschoots aan deze behoefte tegemoet en biedt voor alle inbouwsituaties een inbouwreservoir. Met een hoge kwaliteit zodat deze jarenlang probleemloos functioneren. Op de TECE-inbouwreservoirs passen alle modellen TECE wc-bedieningsplaten. Welk inbouwreservoir u ook kiest, de keus van de bedieningsplaat is volledig vrij.
Ideaal voor prefab

De TECE-inbouwframes zijn ook inzetbaar voor prefab in combinatie met het droogbouwsysteem TECEprofil. Het is een flexibele oplossing voor prefab voorwanden en leidingschachten. Maar ook voor het prefabriceren van technische ruimten in skids.

Exclusief design voor de wand
Met TECE creëert u met de wc- en urinoirbedieningsplaten een uitgesproken design voor de wand. Met exclusieve materialen zoals het fluweelzachte materiaal FENIX NTM®, of in de trendy kleuren mat zwart of mat wit of natuurlijke materialen zoals glas, hout en leisteen.

Voor meer hygiëne levert TECE aanraakvrije en elektronische bedieningsplaten, die ook inzetbaar zijn voor hygiënespoeling. Aanraakvrij spoelen voorkomt de overdracht van bacteriën en virussen via de bedieningsplaat. Hygiënespoeling voorkomt stilstaand water en legionella in drinkwaterinstallaties.

De finishing touch met keramiek
TECE biedt de ideale combinatie van een wc en een bidet in één, met de douche-wc TECEone. Naast de douche-wc levert TECE een toilet zonder douchefunctie met hetzelfde elegante design. Beiden zijn rimfree en voorzien van een ergonomische bril met softclose functie.

Betrouwbaar en geen dure stroomkosten
De douchefunctie van de TECEone werkt geheel op waterkracht, zonder afstandsbediening, pomp of gevoelige elektronica. Daardoor is deze betrouwbaar, gebruikt geen dure stroom en is gunstiger in prijs. Omdat er geen toiletpapier en natte doekjes worden gebruikt komen er minder schadelijke stoffen in het afvalwater terecht. Geen gebruik van wc-papier betekent bovendien een aanzienlijke besparing op bomen. Ook komen de productie-, verpakkings- en vervoerskosten van papier te vervallen. Allemaal voordelen die een bijdrage leveren aan het verminderen van de ecologische voetprint.

Ontdek meer (Sanitairsystemen / Sanitairmodules / Sanitairproducten | TECE Nederland

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Carlisle Construction Materials
  • Kawneer
  • Heembeton
  • Therminon
  • Wilms
  • Naxis Energy
  • SOPREMA
Sluit deze advertentie