Kwaliteit cementgebonden afstandhouders
Javascript is uitgeschakeld

Kwaliteit cementgebonden afstandhouders

Geplaatst: 04-07-2017
Kwaliteit cementgebonden afstandhouders

De cementgebonden afstandhouders (ook wel betonblokjes genoemd) van Hakron worden al jarenlang geproduceerd door Stoter Beton B.V. in ’t Harde. Dit oer-Hollandse zusterbedrijf van Hakron produceert een uitgebreid pakket afstandhouders voor bijvoorbeeld vloer- en wandwapening, zicht- of vuilwerk beton en voor traditioneel of zelfverdichtend beton. Kortom, voor iedere toepassing de juiste afstandhouder.

Geschikt voor alle mileuklassen
Stoter Beton produceert cementgebonden afstandhouders al jaren onder KOMO-productcertificaat K22727. Deze afstandhouders zijn geschikt voor alle milieuklassen en getest op duurzaamheid en chloride-indringing. U kunt dit per 28 juni 2017 zelf controleren: op de site van de Kiwa treft u naast het KOMO-certificaat van de afstandhouders een productenlijst als bijlage aan. Op de lijst staat ook vermeldt welke milieuklasse van toepassing is. Voor u is de kwaliteit van onze cementgebonden afstandhouders heel duidelijk: geschikt voor alle milieuklassen, zeer breed toepasbaar!

Vele mogelijkheden
De cementgebonden afstandhouders zijn in diverse kleuren leverbaar. Op aanvraag kunnen deze geproduceerd worden met een voor uw project aangepaste druksterkte of specifiek gewenste kleur. In de praktijk is verder gebleken dat er steeds meer behoefte is aan afstandhouders met een grote klem voor de dikkere wapeningdiameters, hogere sterkteklasse of steeds hogere dekkingen.

Diverse afstandhouders zijn daarom zelfs met een klem geschikt voor wapeningstaal tot en met maar liefst Ø25 mm leverbaar. Ook zijn afstandhouders die KOMO-gecertificeerd zijn tot een sterkte van C60/75 in het assortiment opgenomen.
Het product- en voorraadpakket is daarnaast uitgebreid met hogere dekkingen voor de standaard betonribben en hunebedden, de dekkingen 60 en 65 mm zijn toegevoegd.

Vraag voortaan bij het KOMO-certificaat van uw cementgebonden afstandhouders altijd om de bijlage “productenlijst bij KOMO-certificaat”. Zo kunt u beoordelen of de juiste kwaliteit afstandhouder voor uw toepassing wordt aangeboden.
Op www.hakron.nl zijn zowel het KOMO-certificaat K22727 als de nieuwe bijlage” productenlijst bij KOMO-certificaat K22727” te downloaden.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
  • BUVA homecare systemen
  • Nelskamp Dakpannen
Sluit deze advertentie