Met gemak naar EPC 0,4?
Javascript is uitgeschakeld

Met gemak naar EPC 0,4?

Geplaatst: 09-01-2017
Met gemak naar EPC 0,4?

Dakisolatie levert een belangrijke bijdrage aan energiebesparing. Ongeveer 30% van de warmte gaat bij een ongeïsoleerde gebouwschil verloren via het dak. Door de combinatie van een goede dakisolatie met een uitstekende luchtdichtheid en het verminderen van koudebruggen wordt een lagere EPC gerealiseerd.

Na energiebesparing is het opwekken van duurzame energie de volgende stap bij verlaging van de EPC. Unidek SolarPower combineert de energiebesparende eigenschappen van het Unidek Aero dakelement met een geïntegreerd PV-systeem. Unidek SolarPower is een prefab oplossing en kan op het hellende dak worden toegepast met een vrije keuze in afwerking zoals dakpannen, riet, dummy panelen of zetwerk.

Prefab, waterdicht en merkonafhankelijk
Unidek SolarPower heeft het meeste weg van een indaksysteem, maar gaat verder dan dat. Een traditioneel indaksysteem wordt doorgaans op de bouwplaats tussen de dakpannen aangebracht. Unidek SolarPower bestaat uit een geïntegreerd PV-bevestigingssysteem met PV-panelen dat prefab in de fabriek wordt aangebracht op de constructieve isolerende Unidek Aero dakelementen. De complete prefab dakelementen worden naar de bouwplaats getransporteerd en daar verwerkt. Doordat Unidek SolarPower alle onderdelen van een indak- of opdaksysteem combineert tot één product leidt dit tot een verbetering in verwerkingssnelheid en vermindering van het aantal arbeidsgangen op de bouwplaats.

Meer informatie: http://www.kingspanunidek.com/nl/met-gemak-naar-epc-0,4

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Faay Vianen
  • Fakro Nederland
  • JORDAHL
  • Fermacell
  • Hakron
  • Halfen
  • Carlisle Construction Materials
Sluit deze advertentie