Archidat Partners - nieuws - meuwissen-bouwprodukten-ontvangt-de-isso-certificering
Javascript is uitgeschakeld

Meuwissen Bouwprodukten ontvangt de ISSO certificering

Geplaatst: 10-09-2013
Meuwissen Bouwprodukten ontvangt de ISSO certificering

ISSO staat voor kennis, duidelijke voorschriften, duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Daar kan de Alkreflex TLX Gold zich ook helemaal in vinden, vandaar dat de Alkreflex TLX Gold de ISSO certificering heeft ontvangen.

De ISSO kan gezien worden als wetenschappelijk instituut voor de gehele bouwkolom, die tot stand is gekomen met deelname van de gehele bouwkolom in samenwerking met technische universiteiten, ministeries en technologische instituten.

Alkreflex TLX Gold, Miofol 170 AG, Miofol 210 AG, Tyvek Enercor en Tyvek Thermafort zijn gecontroleerd door de ISSO en voldoen dus aan de richtlijnen van de ISSO welke aangeduid worden met ISSO 82.1 en ISSO 75.1. Alkreflex TLX Gold, Miofol 170 AG, Miofol 210 AG, Tyvek Enercor en Tyvek Thermafort zijn opgenomen in de databank van de ISSO. Hierin staat de verklaring van de Alkreflex TLX Gold, Miofol 170 AG, Miofol 210 AG, Tyvek Enercor en de Tyvek Thermafort die door het College zijn gecontroleerd en zijn goedgekeurd. Deze databank is bedoeld voor de Energieprestatiemethode voor nieuwbouw en bestaande bouw.

Alkreflex TLX Gold is 's werelds eerste damp-open, meerlaags isolatiedeken voor aan de buitenzijde van het dak. Bij de toepassing van de Alkreflex TLX Gold verliest u weinig ruimte. Het materiaal bestaan uit 7 lagen waarvan de toplaag een hoogwaardig damp-open en waterdichte laag is. De middelste lagen bestaan uit drie lagen isolatiemateriaal gescheiden door reflecterende films. De onderste laag draagt door middel van reflectie van warmtestaling (infrarood) bij aan de totale warmte weerstand van de constructie.

Miofol® 170 AG® wordt als waterkerende, dampdoorlatende laag aan de koude zijde (veelal de buitenzijde) van de binnenconstructie van gevelelementen toegepast en levert 15% extra warmte isolatie op. Miofol 210 AG® heeft hetzelfde toepassingsgebied als de Miofol 170 AG® maar heeft een effectieve rd-waarde van ca 1,39 m² K/W icm 30 mm luchtspouw.

Tyvek® Enercor is een waterdicht, damp-open reflecterend membraan, samengesteld uit HDPE, PP en een aluminium cachering met een lage emissiviteit dat in de zomer de warmte weerkaatst en in de winter het warmteverlies door straling beperkt. Tyvek® Enercor is zeer goed bestand tegen hoge temperaturen en behoud ook na jaren nog zijn sterkte en bouwfysische eigenschappen. Tyvek® Enercor is voorzien van KOMO®-attest-met product certificaat.Tyvek Enercor wordt toegepast aan de buitenzijde van het dak.

Tyvek® Thermafort is gelijkwaardig aan de Tyvke Enercor maar wordt toegepast aan de buitenzijde van de gevel.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Kubus Informatiesystemen
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • JET BIK Projecten
  • Ravago Building Solutions
Sluit deze advertentie