Archidat Partners - nieuws - nationale-staalbouwdag-2015
Javascript is uitgeschakeld

Nationale Staalbouwdag 2015

Geplaatst: 14-07-2015
Nationale Staalbouwdag 2015
Beeld: Thea van den Heuvel, DAPh

Donderdag 1 oktober a.s. organiseert Bouwen met Staal de Nationale Staalbouwdag 2015. Dit jaarlijkse evenement voor ontwerpers, (staal)bouwers, producenten, leveranciers en andere betrokkenen bij het bouwen met staal vindt dit jaar plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Op het dagprogramma staan de vakexpo met nieuwe producten en diensten van zo’n 60 bedrijven en organisaties, seminars voor architecten en constructeurs en het plenaire congres.

Op de Schaal van Staal
Inhakend op het dagmotto ‘Op de Schaal van Staal’ zijn drie ochtendlezingen van het congres gewijd aan aardbevingsbestendig ontwerpen en bouwen. Dit actuele onderwerp wordt verder uitgediept in het middagseminar voor constructeurs.
Ook de laatste ontwikkelingen in bouw- en productietechnieken komen tijdens het congres over de bühne. Salomé Galjaard belicht het 3D-printen van staal. Milan Veljkovic, onlangs aangesteld als hoogleraar staal- en hybride constructies aan de TU Delft, presenteert de stand van zaken in onderzoek naar staalconstructies.

Het Timmerhuis
Het staalbouwproject van de Nationale Staalbouwdag is Het Timmerhuis in Rotterdam. Dit 44.000 m2 grote complex biedt vanaf september van dit jaar onderdak aan het stadskantoor en de Stadswinkel van de gemeente Rotterdam, winkels, horeca en 91 appartementen. Ontwerp, constructie en bouw worden tijdens het congres uit de doeken door Alex de Jong (OMA Rotterdam), Rob Doomen (Pieters Bouwtechniek) en Arjan Geelen (Heijmans).

Een bezoek aan de Nationale Staalbouwdag is gratis, na online registratie. Dat kan vanaf volgende maand op nationalestaalbouwdag.nl

Het volledige programma en aanvullende informatie voor bezoekers en exposanten staat op nationalestaalbouwdag.nl

De Nationale Staalbouwdag wordt dit jaar gesponsord door: Arup, Bressers Metaal, Buildsoft, Construsoft, Construsteel, Hilti, Iv-Groep, Mazak, Movares, ROTO Groep, Schöck Nederland en Slimline Buildings/CRH Structural.

Bron: Bouwen met Staal

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Knauf
  • Köster afdichtingssystemen
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
  • Meuwissen Bouwprodukten
  • UNILIN Insulation
  • Alsecco
Sluit deze advertentie