Nationale Staalbouwdag: Architectenseminar en méér
Javascript is uitgeschakeld

Nationale Staalbouwdag: Architectenseminar en méér

Geplaatst: 16-09-2013
Nationale Staalbouwdag: Architectenseminar en méér

Voor architecten en (andere) liefhebbers van architectuur met staal valt er heel wat te beleven op de Nationale Staalbouwdag 2013. Tijdens het speciale Architectenseminar presenteert Euro-Inox de moderne mogelijkheden en toepassingen van roestvast staal in constructies en afwerking.

Hetzelfde doet Metsä Wood voor de duurzame combinatie van hout en staal. Ook maakt u nader kennis met het fascinerende film- en expotheater Infoversum, op dit moment in aanbouw in Groningen.

Jack van der Palen van Architectengroep Archiview voert u mee langs het ontwerp (met BIM) en de uitvoering (razendsnel) met grote segmenten van CorTen-staalplaat op stalen spanten, 3D-gebogen door de Groningse buigspecialist Centraalstaal. De ringvormige constructie vormt straks de 'oogkas' van een bol, metalen 'oog' in het hart van het gebouw. Vanaf volgend jaar is het Infoversum open voor diverse evenementen én films die mede dankzij de koepelvorm écht in 3D worden vertoond.

De uren die u besteedt aan het Architectenseminar, kunt u tellen als WAT-uren (permanente educatie volgens de Wet op de Architectentitel). Dat zijn er 2, waardoor u nog ruim de tijd heeft voor een bezoek aan de expo en het congres. Direct ná het Architectenseminar volgen congresoptredens van architect Thomas Rau over duurzaam ontwerpen en het duo Friso van der Steen (Mecanoo Architecten) en Allard Bokma (Centraalstaal) over het Wei-Wu-Ying Center for the arts in Taiwan.


Schrijf nu in!
Een bezoek aan de Nationale Staalbouwdag 2013 is gratis ná inschrijven. Doe 't vandaag nog op: http://nationalestaalbouwdag.nl/inschrijven

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fakro Nederland
  • JORDAHL
  • Fermacell
  • TECE Nederland
  • Hakron
Sluit deze advertentie