Nieuwe brochure kamerhoge Verdi-deursets
Javascript is uitgeschakeld

Nieuwe brochure kamerhoge Verdi-deursets

Geplaatst: 10-06-2021
Nieuwe brochure kamerhoge Verdi-deursets

Met de Verdi-deursets van Berkvens is een plafondhoge binnendeur voor iedereen binnen handbereik. Steeds meer architecten, aannemers én consumenten kiezen in toenemende mate voor Verdi. De een om esthetische redenen, de ander om praktische of om beide. Feit is dat met Verdi het ouderwetse bovenlicht verleden tijd is. Het voegt immers niets toe aan de ruimtebeleving. Verdi doet dat nadrukkelijk wel. Door het plafondhoge ontwerp lopen aangrenzende ruimtes door en krijgt elke ruimte bovendien een luxere uitstraling. Veel meerwaarde tegen verwaarloosbare meerkosten.

Nieuwe brochure
Berkvens heeft een nieuwe brochure ontwikkeld voor de Verdi-lijn. Hierin worden alle modellen gepresenteerd. Berkvens spreekt van Verdi-deursets, omdat de deuren geleverd én gemonteerd worden, inclusief houten of stalen kozijn. Dit complete pakket ontzorgt de aannemer volledig. Bovendien is het een waarborg voor de hoge kwaliteit die Berkvens altijd, dus ook met Verdi, nastreeft.

Informatie
De brochure staat boordevol fraaie afbeeldingen en technische informatie. Bovendien wordt bij alle aspecten van de Verdi-deur glasheldere uitleg gegeven. Wil je bijvoorbeeld weten hoe bouwtoleranties worden opgevangen? In de brochure wordt uitvoerig ingegaan op de innovatieve Flexunit, die daarvoor zorgt. Hoe je moet omgaan met de lichtpunten op de overloop of in de hal? Ook op die vraag geeft de brochure antwoord. Dat maakt deze nieuwe uitgave bij uitstek geschikt voor zowel de aannemer en projectontwikkelaar als de architect.

Modellenoverzicht
Het allerbelangrijkste zijn natuurlijk de deuren zelf. Het modellenoverzicht laat de veelzijdige toepassing zien van de Verdi-deursets. Berkvens levert de modellen Verdi, Verdi Lux, Verdi Line of Verdi Light. Door de diverse modellen te combineren of te variëren met de talloze garnituuroplossingen, is aan elke ruimte een persoonlijke signatuur te geven. De lijvige Verdi-brochure is hierbij een uitstekend hulpmiddel. Benieuwd naar alle mogelijkheden die de Verdi-deursets te bieden hebben? Kwestie van even de brochure downloaden. Verdi maakt ruimtebeleving compleet!

BerkvensBerkvens

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
Sluit deze advertentie