Nieuwe documentatie en montagehandleiding voor HALFEN HEK pr
Javascript is uitgeschakeld

Nieuwe documentatie en montagehandleiding voor HALFEN HEK prefab verbinding

Geplaatst: 05-11-2018
Nieuwe documentatie en montagehandleiding voor HALFEN HEK prefab verbinding

Wereldwijd is het bouwen met prefab betonproducten een succesvolle en groeiende trend. En terecht: de prefabricage van betonnen elementen in de fabriek waarborgen niet alleen de kwaliteit, maar ook de consistentie in productie als gevolg van een weersonafhankelijke omgeving. Het vermindert de bouwtijd op de bouwplaats en is daardoor bijzonder economisch.

HALFEN HEK prefab verbinding – de direct belastbare droge verbinding voor prefab elementen.

SNEL

Met de HEK prefab verbinding presenteert HALFEN een schroefbare verbinding, die direct na montage volledig constructief belastbaar is. Het aangieten van de voegen is niet meer nodig. Dit verkort de montagetijd aanzienlijk – en dat zonder verlies van de instelmogelijkheden!

EFFICIËNT

Door het vastschroeven van de HEK prefab verbinding aan een geschikt bevestigingsanker, is de verbinding op de bouwplaats direct belastbaar. Er is geen speciaal gereedschap, geen ander materiaal of extra hulpmiddelen nodig. Wachttijden, voor het uitharden van de mortel, zijn er niet. De HEK prefab verbinding is daarom bijzonder voordelig.

UNIVERSEEL

Alle soorten prefab elementen kunnen eenvoudig en veilig aan elkaar geschroefd worden. Of het nu gaat om de verbinding van meervoudige putten of van prefab wandelementen in de woning- en utiliteitsbouw: De HEK prefab verbinding is de perfecte oplossing voor vele verschillende toepassingen en verbindingssituaties.

Belangrijkste voordelen van het systeem zijn de snelle, efficiënte en weersonafhankelijke montage van prefab elementen. De verbinding kan direct na montage volledig belast worden.

De technische documentatie en montagehandleiding voor HALFEN HEK prefab verbinding zijn geactualiseerd. Download nu de nieuwe documentatie HEK 18.2-NL en montagehandleiding INST_HEK 08/18.

Voor meer informatie over de HALFEN HEK prefab verbinding kunt u contact opnemen met de afdeling Beton.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
Sluit deze advertentie