Nieuwe documentatie voor Halfenrail en bouten
Javascript is uitgeschakeld

Nieuwe documentatie voor Halfenrail en bouten

Geplaatst: 05-11-2018
Nieuwe documentatie voor Halfenrail en bouten

Ankerrail is geschikt voor diverse verbindingconstructies, bijvoorbeeld voor de bevestiging van gevels, prefab betonelementen, zitplaatsen in stadions, signaleringssystemen in tunnels, geleiderail in liftinstallaties, kraanbanen of pijpleidingen onder bruggen. HALFEN verankeringstechniek is het intelligente alternatief voor boren en lassen.

De catalogus B 18-NL bestaat uit 92 pagina’s boordevol technische informatie over het HALFEN rail assortiment. De verschillende hoofdstukken die aan bod komen zijn:
1. Halfenrail HTA-CE
2. Halfenrail HZA
3. HALFEN HGB balusterbevestiging
4. HALFEN HTU bevestigingsprofiel voor stalen dakplaten
5. Dak en Wand
6. HALFEN HCW vliesgevel
7. Toebehoren

HALFEN ankerrail biedt naast uitstekende verstelbaarheid een aanzienlijke tijdwinst bij de montage. Het resultaat: snellere voortgang van de bouw en daarmee besparing van kosten. Ingestorte HALFEN ankerrail is de ideale basis voor montagevriendelijke en verstelbare bevestigingen. Een vulling beschermt het inwendige van de ankerrail tegen het indringen van beton. HALFEN HGB balusterbevestiging is bijzonder geschikt voor het bevestigen van balusters aan de dunne voorzijde van balkonplaten.

De HALFEN HTU rail met zelfborende schroeven dient voor de bevestiging van stalen dak- en wandplaten aan beton. Het efficiënte en beproefde bevestigingssysteem voor houten dakconstructies, metselwerkkoppeling en horizontale verbindingen van betongevels hebben zich als praktijkgericht en productieverhogend bewezen. Bij moderne gebouwen worden tegenwoordig steeds hogere eisen gesteld aan de gevels, ze dienen snel en veilig gebouwd te kunnen worden. Daarom wordt door architecten en opdrachtgevers steeds vaker gekozen voor vliesgevels. Om het leveringsprogramma compleet te maken biedt HALFEN een groot scala aan toebehoren.

Download B18-NL, de nieuwe Nederlandse catalogus voor HALFEN rail en bouten.

Voor meer informatie over HALFEN rail en bouten kunt u contact opnemen met onze collega’s van de afdeling Beton. Voor bestellingen kunt u terecht bij onze afdeling Verkoop Binnendienst.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
Sluit deze advertentie