Samenwerking Hendriks groep en Hakron groep
Javascript is uitgeschakeld

Samenwerking Hendriks groep en Hakron groep

Geplaatst: 13-02-2020
Samenwerking Hendriks groep en Hakron groep

De Hendriks groep en de Hakron groep hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. De samenwerking betreft zowel de levering als inkoop van hoogwaardige producten voor (prefab) beton- en woningbouw.

Met deze overeenkomst spreken beide partijen de wens en het vertrouwen uit om de reeds jarenlang goede betrekkingen nog verder te intensiveren en te optimaliseren. De strategische samenwerking is officieel bekrachtigd door Peter Kraaijeveld (algemeen directeur Hendriks groep, links op de foto) en Christian van ’t Slot (algemeen directeur Hakron groep, rechts op de foto).

Over de Hendriks groep
Deze bestaat uit de bedrijven: Hendriks precon (partner voor stalen prefab betonmallen en infra bekistingen) Hendriks stalen bekistingtechniek (leverancier van stalen systeembekisting voor de woningbouw), Hendriks ruwbouw (partner in het optimaliseren en realiseren van casco betonwerken) en Hendriks plaatbewerking (levert plaat- en zetwerk).

Over de Hakron groep
Deze bestaat uit de bedrijven: Hakron (producent en leverancier op het gebied van bouwtechnische materialen voor woning-, utiliteits- en civieltechnische bouwwerken), Hakron-Terwa (producent en toeleverancier voor de prefab-betonindustrie) Certacon producent en toeleverancier van onder meer metselwerkondersteuningen en Innofix (dienstverlener in de afdichtings- en montagetechniek).


Meer informatie Hendriks www.hendriks-groep.nl
Meer informatie Hakron www.hakron.eu

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Holland Mast
  • Holonite
  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Nederland
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
Sluit deze advertentie