Archidat Partners - nieuws - sapa-verwacht-talloze-bezoekers-op-komende-batibouw
Javascript is uitgeschakeld

Sapa verwacht talloze bezoekers op komende Batibouw

Geplaatst: 28-01-2019
Sapa verwacht talloze bezoekers op komende Batibouw

Sapa, marktleider in aluminium oplossingen voor ramen, deuren en gevels, zal van 21 februari tot en met 3 maart aanwezig zijn op Batibouw in Brussel. In het spiegelpaleis van het merk Sapa staan de bezoekers allerlei verrassingen te wachten en kunnen zij de producten van het bedrijf bekijken.

Verder kunnen bezoekers ook nieuwe oplossingen ontdekken die naast een uniek design ook extra comfort bieden. De nadruk ligt altijd op de veiligheid van woningen in combinatie met de laatste innovaties op het gebied van schrijnwerk dat aanzienlijke energiebesparingen zal opleveren.

Al bijna 7 decennia lang streeft het merk Sapa ernaar om bouwheren een groot aantal op maat gemaakte oplossingen te bieden op het gebied van aluminium ramen en deuren. Dankzij het netwerk van Sapa AluminiumVakmannen wordt het aluminium schrijnwerk perfect op maat in hun eigen atelier vervaardigd. De Sapa aluminium ramen, deuren en gevelsystemen sluiten naadloos aan bij het design van de woning en bieden een optimaal comfort en veiligheid.

Batibouw is een zeer belangrijk evenement in de bouw- en woonsector en is daarom de perfecte etalage voor Sapa om mensen te bereiken die extreem dunne profielen voor hun huis zoeken. De perfecte oplossing hiervoor is de Confort Smartline XS. Met dit schuifraam kunt u binnen en buiten harmonieus in elkaar laten overlopen om zo een homogene ruimte te creëren.

Verder zal Sapa een brede waaier aan stijlen en kleuren laten zien voor moderne, elegante of zelfs rustieke afwerkingen, waarvan het Ligna-gamma een perfect voorbeeld is.

De bezoekers van het Spiegelpaleis kunnen allerlei verschillende opties ontdekken via virtual reality-technologie. Uiteraard zullen de experts van het merk aanwezig zijn op de stand om iedereen een unieke ervaring te bieden: zo beleeft de bouwheer hoe Sapa ramen en deuren er in een virtuele woning uitzien.

Check-out de Sapa Spiegelpaleis fotobooth! Bezoekers kunnen zichzelf laten fotograferen en zien zichzelf oneindig keer op de foto gespiegeld. Dit unieke aandenken kunnen ze meteen mee naar huis nemen of met slimme slogan op Facebook posten. De leukste foto maakt kans op een vlucht naar Noorwegen, de bakermat van het Sapa merk.

Wij weten dat veiligheid een belangrijke rol speelt bij de keuze van systemen en materialen voor verbouwingen door particulieren. Sapa biedt dé oplossing in de vorm van extreem bestendig aluminium. De Ylva-handgrepen van deuren en ramen voldoen niet alleen aan de veiligheidsvereisten, maar hebben ook een uniek design en mechanisme. Het ontwerp van dit productgamma is geïnspireerd op de Noorse roots van het merk en biedt een elegante touch en een tijdloze uitstraling die perfect past bij talloze architectuurstijlen. Bovendien zijn deze handgrepen verkrijgbaar in alle kleuren en zijn ze erg makkelijk schoon te maken. Ze zijn uiterst bestand tegen corrosie (klasse 4), geheel in overeenstemming met de Europese testnormen.

Ten slotte zijn we altijd op zoek naar gebruiksvriendelijke producten. Daarom presenteert Sapa op Batibouw het Artline XL-schuifraam dat gedeeltelijk of volledig gemotoriseerd en zelfs met een smartphone geopend kan worden, wat het nog eens extra gebruiksvriendelijk maakt.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Sapa Building System
  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
Sluit deze advertentie