Archidat Partners - nieuws - solatube-brengt-daglicht-in-huis-zonder-dat-er-warmte-binnenkomt
Javascript is uitgeschakeld

Solatube® brengt daglicht in huis zonder dat er warmte binnenkomt

Geplaatst: 17-08-2020
Solatube® brengt daglicht in huis zonder dat er warmte binnenkomt

Met Solatube® geniet u het hele jaar door van natuurlijk verlichte ruimtes en een aangename binnentemperatuur. De daglichtsystemen van Solatube® brengen daglicht op elke denkbare plek onder het dak. De Solatube® filtert door specifieke UV filters de zonnewarmte en schadelijke UV-straling uit het daglicht. Solatube® brengt daglicht onder uw dak en tegelijkertijd bent u verzekerd van een aangename binnentemperatuur. Ook tijdens hete zomerdagen.

Solatube® heeft een hoge isolatiewaarde
Tijdens koude dagen blijft de binnentemperatuur aangenaam en constant. Door de hoge isolatiewaarde van Solatube® heeft u in de winter geen warmteverlies. Doordat de Solatube® een kleine diameter heeft, zijn voor de installatie slechts kleine sparingen in uw dak nodig. In combinatie met de goede U-waarde is het Solatube daglichtsysteem een duurzame keus.

Solatube® is op elk dak toepasbaar
Op ieder dak past een Solatube® daglichtsysteem. Of u nou een rieten kap, een pannendak, een leiendak, een plat dak, sandwichpanelen van bijvoorbeeld Falk of Kingspan of een groen dak heeft; Solatube® heeft altijd de perfect passende dakdoorvoer. De Solatube® daglichtkoepels kunnen overal op het dak geplaatst worden. Door middel van daglichtbuizen brengen wij het licht naar de gewenste ruimte. Hoe groot of klein de ruimte onder uw dak ook is; Solatube® brengt daglicht naar binnen.

Aanzicht dak behouden met vlakke koepel
Een vlakke koepel is ontworpen voor hellende daken. De vlakke koepel vangt het daglicht op en transporteert het licht door een buizensysteem naar de gewenste ruimte. Het verschil met een ronde koepel is dat de vlakke koepel zorgt voor minder onderbreking van het dakvlak. Dat is ideaal voor monumentale panden omdat het esthetisch nauwelijks zichtbaar is. Met een vlakke koepel blijft het historisch gevelbeeld behouden.

Solatube® neemt bijna geen ruimte in
De daglichtkoepels die het daglicht opvangen zijn overal op uw dak te plaatsen. Door de kleine diameter nemen de koepels bijna geen ruimte in. Zo kunt u optimaal gebruik maken van uw dakoppervlak. Misschien heeft u al zonnepanelen op uw dak of denkt u na over het plaatsen van een zonneboiler. Dat is voor het plaatsen van een daglichtsysteem geen enkel probleem. Ook niet onbelangrijk: Solatube® is enorm onderhoudsarm. Wel zo handig wanneer uw daglichtkoepels op moeilijk bereikbare plekken geplaatst zijn.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • RHEINZINK
  • SOPREMA
  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
  • Velox
  • IVC Group
  • Holland Mast
Sluit deze advertentie