Solatube Experience Center verlicht Nederland én België
Javascript is uitgeschakeld

Solatube Experience Center verlicht Nederland én België

Geplaatst: 16-11-2018
Solatube Experience Center verlicht Nederland én België

Goed nieuws, want Solatube opent haar deuren in België. Letterlijk, want de opening van het pand ‘Solatube Experience Center’ en tevens kantoor vindt plaats op vrijdag 23 november 2018. Al geruime tijd is Solatube als merk op de Belgische markt gevestigd, maar met de komst van een Experience Center stelt het haar bezoekers in staat om de hoeveelheid aan daglicht uit de Solatube daglichtsystemen met eigen ogen te bekijken.

Het Solatube Experience Center is méér dan een showroom alleen. Je bekijkt niet alleen een product, maar je ziet, voelt én merkt het verschil dat de Solatube daglichtbuis maakt. Je ervaart daglicht op een andere manier. Solatube verlicht ruimtes, zowel woningen als utiliteitbouw, op duurzame en unieke wijze. Het diffuus verspreide daglicht draagt bij aan een comfortabele woon- en werkomgeving.

Cashbackactie Kom op vrijdag 23 november tussen 14:00 en 21:00 uur naar de officiële opening van de Solatube Experience Center voor een hapje, drankje en profiteer van onze welkomstactie. Om de opening te vieren is er voor alle bezoekers die dag namelijk een cashbackactie!

Neem uw kinderen gerust mee; er staat een springkussen voor ze klaar!

Vanaf heden is de locatie in België geopend. Bezoek en ervaar het comfort en gemak van Solatube zelf! Bezoekersadres: Mechelbaan 797A 2580 Putte. België net te ver weg? Bezoek dan gerust de showroom in Nederland in Ede en maak een afspraak.

Over Solatube
De Solatube daglichtbuis is de originele daglichtbuis. Solatube is een product van Techcomlight, dé daglichtprofessional. Het bedrijf Techcomlight is onder andere distributeur van de Solatube daglichtsystemen in de Benelux.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
Sluit deze advertentie