Archidat Partners - nieuws - superkist-meer-met-minder
Javascript is uitgeschakeld

Superkist: meer met minder

Geplaatst: 15-06-2018
Superkist: meer met minder

De Hoop Pekso introduceert de Superkist: de nieuwe topper onder de EPS- funderingskisten. Gebruiksgemak voor de verwerker staat voorop. Met de Superkist kan in ‘no time’ een fundering efficiënt én arbovriendelijk gerealiseerd worden.

De Superkist sluit naadloos aan op drukte in de bouw en het tekort aan ‘handjes’ door de toenemende groei in de bouwsector. De fundering is sneller te plaatsen door de slimme verwerkingsmethode met Trekpennen. De Superkist is namelijk een schoor- én kransloze funderingskist. Na het plaatsen van de kisten en de korfwapening, worden Trekpennen in de bovenzijde van de wanden van de bekisting aangebracht. That’s it!

Er komen geen beugels en houten regels aan te pas. Zelfs voor de hoeken en T-Splitsingen is een oplossing voorhanden in de vorm van de Superbinder in combinatie met zandaanvulling. Materiaalgebruik wordt geminimaliseerd waardoor het aantal handelingen van het stellen tot aan het opleveren van de fundering sterk wordt teruggebracht. Bovendien is de Superkist een blijvende bekisting. De handige Trekpennen hoeven na de betonstort niet verwijderd te worden. Dit alles levert een enorme tijdwinst op!

Toepassing
Met name in de woningbouw en lichte utiliteitsbouw is de toepassing van de Superkist ideaal. Met vijf breedtematen en een hoogtemaat van 500 mm, is de Superkist passend voor bijna alle type woningen. Hoekelementen zijn standaard leverbaar. De Superkist wordt over de paalfundering geplaatst en voorzien van wapening. Het resultaat na het storten van het beton is een strakke, maatvaste betonbalk.

Voordelen
- Schoor- én kransloze bekisting
- Beter resultaat met minimaal materiaalgebruik
- Sneller plaatsen van een EPS-fundering
- Moeiteloos beton vlakken na de stort
- Blijvende bekisting
- Onderlinge aansluiting met tong- en groefverbinding
- Matrijsgevormd, dus superkwaliteit

Compleet aanbod
De Hoop Pekso biedt een compleet aanbod op het gebied van funderingen in geëxpandeerd polystyreen. Met de EPS-Standaardkist, de kist in hogere druksterkte, Vorstrandbekisting of de nieuwe Superkist wordt gegarandeerd een oersterke basis voor elk bouwproject neergezet.

Kijk voor meer informatie op www.superkist.nl of www.dehoop-pekso.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Schöck Nederland
  • BUVA homecare systemen
  • Nelskamp Dakpannen
  • Luxlight
  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
Sluit deze advertentie