Thermoceiling: de onzichtbare warmtebron
Javascript is uitgeschakeld

Thermoceiling: de onzichtbare warmtebron

Geplaatst: 02-07-2019
Thermoceiling: de onzichtbare warmtebron

Verwarming die je niet ziet, maar wél voelt. De muur of het plafond als efficiënte, gezonde en onzichtbare warmtebron? Deze slimme ingeving vertaalde NAXIS innovatief en concreet in de superieure THERMOFLEECE.

Een hoogwaardig infrarood glasweefselvlies, onzichtbaar in de plafondafwerking verwerkt. De winst? Een zeer aangenaam binnenklimaat dankzij gezonde infraroodtechnologie. Met ook nog eens een opmerkelijk rendement.

Comfortabele en gezonde warmte
Dankzij moderne infraroodtechnologie en door NAXIS strenggeselecteerde nanomaterialen geniet de bewoner van comfortabele warmte op precies de plek waar dit nodig is. Het gelijkmatig verwarmde oppervlak van de IR-verwarming creëert een feel-good sfeer in elke kamer. Dankzij het compacte ontwerp en de innovatieve nanotechnologie is dit NAXIS product overal toe te passen, zelfs in doucheruimten en andere natte ruimten. Het resultaat? Een hoog rendement door een efficiënte warmtestraling vanuit het plafond of de muur. NAXIS levert hiermee een compleet systeem voor wand- of plafondverwarming met de voeding van230 naar 36 Volt is het systeem volkomen veilig. Met de bijbehorende thermostaat serie zorgt NAXIS bovendien voor een comfortabele bediening.

Snel toe te passen en onzichtbaar voor het oog
NAXIS THERMOWALL glasweefselvlies is flexibel en dunner dan 1 mm. Het laat zich zowel vlak als rond trekken, en altijd superstrak. Kortom, snel, eenvoudig en veilig toe te passen. Onzichtbaar te verwerken ín gips en stucwerk of in het lijmbed van tegels. Verwarming die je niet ziet, maar wel voelt. Dit systeem is probleemloos te doorboren, zelfs tot afmetingen zoals voor een elektradoos. NAXIS levert deze verwarmingsmatten in standaard lengten of projectmatig als maatwerk.

Uitstekende waarden
NAXIS THERMOWALL glasweefselvlies werkt op een lage spanning van 36 Volt, essentieel veiliger dan de elders toegepaste 230 Volt. Het levert 40 graden oppervlaktetemperatuur aan de wand of plafond en 28 tot 29 graden op de vloer. De wand/plafond versie geeft 220 Watt per vierkante meter af. De vloer versie realiseert de helft: 110 Watt.

Ook beter voor het huis en de bewoners
NAXIS THERMOWALL voorkomt nagenoeg luchtcirculatie dankzij het uitstralen van infraroodwarmte. Bovendien drogen verwarmde wanden en vloeren sneller en vermindert hiermee de vochtigheid binnenshuis. Voor bewoners met allergieën is dit systeem een uitkomst.

10 jaar garantie
Uiteraard is het toegepaste glasweefselvlies een hoogwaardig en in Europa geproduceerd product. Het materiaal is uitgebreid getest en vormt een duurzame combinatie met zonnepanelen. De garantie is 10 jaar.

Meer weten over de werking van NAXIS infraroodsystemen ga dan naar www.naxis-energy.eu
of neem contact op met Ed van den Eijkel. U bereikt hem via e-mail: evde@naxis-energy.com of bel 0620-817522

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Heembeton
  • Therminon
  • Wilms
  • Naxis Energy
  • SOPREMA
  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
Sluit deze advertentie