VELUX lanceert elektrische dakramen op zonne-energie
Javascript is uitgeschakeld

VELUX lanceert elektrische dakramen op zonne-energie

Geplaatst: 04-04-2022
VELUX lanceert elektrische dakramen op zonne-energie

VELUX introduceert de nieuwe 2in1 en 3in1 dakramen op zonne-energie. Beschikbaar vanaf vandaag. Deze nieuwe dakramen bieden bewoners de mogelijkheid om maximaal daglicht binnen te laten en op het juiste moment te ventileren.

Voor extra gemak zijn de nieuwe elektrische dakramen volledig op afstand te bedienen. Ook wanneer u niet in de buurt bent dan hoeft u zich geen zorgen te maken, de regensensor sluit automatisch het open dakraam als het begint te regenen. De dakramen zijn daarnaast compatibel met alle VELUX® intelligent home control accessoires, waardoor ze te bedienen zijn met de VELUX® App Control of via een draadloze wandschakelaar.

De 2in1 en 3in1 dakramen zijn beschikbaar in tien verschillende maten. Het 2in1 dakraam is verkrijgbaar in een symmetrische en een asymmetrische variant, waarbij één van de twee dakramen kan worden geopend om frisse lucht binnen te laten. Het 3in1 dakraam is verkrijgbaar in twee hoogtes met drie dakramen van gelijke grootte, het middelste raam is vast en de twee buitenste delen kunnen worden geopend.

Qua beglazing zijn er twee opties. De eerste is een tweelaagse beglazing die veel comfort biedt met alle standaardfuncties, waaronder regencontactgeluid reductie, gelaagd veiligheidsglas, bescherming tegen UV-stralen en een geharde buitenruit. En een tweede optie is drielaagse beglazing met een hoge thermische isolatie waardoor meer comfort direct onder het dakraam wordt ervaren en het geluid van buiten reduceert. Op de buitenruit is een Anti-Dauw Coating aangebracht voor helder uitzicht gedurende de hele dag.

Meer daglicht brengt meer geluk
Jeroen Proemstra, Market Director VELUX Nederland, zegt: "Meer daglicht maakt mensen gelukkiger. We zijn trots dat we met onze nieuwe 2in1 en 3in1 dakramen op zonne-energie nog meer gemak en veel meer licht kunnen bieden aan bewoners. Bovendien geeft het slanke designframe dat drie dakramen omvat een zeer mooi, panoramisch uitzicht. En de kracht van daglicht van bovenaf zal iedere kamer groter en ruimer doen aanvoelen. Met dit nieuwe ontwerp op zonne-energie blijven we trouw aan onze VELUX®-identiteit door onszelf voortdurend uit te dagen en te blijven innoveren.”

Meer daglicht en ruimte
Dakramen blijken een uitstekende manier te zijn om woningen te transformeren en om de hoeveelheid daglicht in woonruimten te vergroten.

De 2in1 en 3in1 dakramen zijn ideaal voor ruimte vanaf 10m2 en hebben een aantal belangrijke voordelen:
• Design en meer natuurlijk licht: De extra smalle profielen bieden niet alleen een verbeterd design, maar ook tot 249% meer daglicht (2in1) en 289%* meer daglicht (3in1) dan een standaard enkel dakraam.
• Prijs-kwaliteit verhouding: Het 2in1 dakraam biedt een prijsvermindering van 10-15% in vergelijking met het combineren van twee standaard dakramen.
• Een gevoel van ruimte: Dit model dakraam verandert donkere ruimten in lichte, leefbare kamers en biedt een prachtig panoramisch uitzicht.
• Invallend licht controle en hittebescherming: In combinatie met raamdecoratie die het licht reguleren en beschermen tegen warmte, biedt dit type dakraam een zeer comfortabel binnenklimaat in een handomdraai.

Ook voordelen voor aannemers
De VELUX 2in1 en 3in1 dakramen op zonne-energie bieden een eenvoudige montage door hun ontwerp dat bestaat uit één kozijn.
• Klus in één dag geklaard: met de innovatieve module van één kozijn en een standaardinstallatie. Alle draaiende en vaste delen kunnen uit het kozijn worden genomen om het gewicht van het product te verlagen, waardoor het dakraam gemakkelijker van de begane grond naar het dak kan worden gebracht. De montage van het kozijn volgt de eenvoudige en bekende principes, maar met minder onderdelen dan twee of drie losse dakramen. En aangezien het product op zonne-energie werkt, is het eenvoudig te installeren zonder bedrading.
• Eenvoudig bestellen: met slechts één productreferentie en één installatiepakket.
• Upselling verhogen: mogelijkheid om meer dakramen te verkopen tegen een lagere prijs dan een standaardcombinatie van twee vergelijkbare dakramen.

Het elektrisch aangedreven 2in1 dakraam op zonne-energie is leverbaar vanaf €1117,86 (excl. BTW) en de 3in1 variant is leverbaar vanaf €1870,25 (excl. BTW). Tevens compatibel met VELUX® jaloezieën en rolluiken voor het regelen van het juiste comfort binnenshuis, zelfs op de heetste dagen van het jaar.

Voor meer informatie over de VELUX 2in1 en 3in1 dakramen, bezoek de VELUX showroom in Utrecht of kijk op deze pagina.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
Sluit deze advertentie