Voorkom overdracht virussen en legionella in drinkwaterinsta
Javascript is uitgeschakeld

Voorkom overdracht virussen en legionella in drinkwaterinstallaties

Geplaatst: 09-03-2022
Voorkom overdracht virussen en legionella in drinkwaterinstallaties

Door het toilet zonder aanraking te spoelen wordt de verspreiding van bacteriën en virussen via de wc-bedieningsplaat voorkomen. TECE introduceert hiervoor de aanraakvrije elektronische bedieningsplaat TECEsolid. Deze kan eveneens voor hygiënespoeling worden toegepast, waardoor stilstaand water in drinkwaterinstallaties en legionella worden voorkomen.

De geïntegreerde slimme technologie zorgt voor veel extra spoelfuncties. Het esthetische design en de robuuste frontplaat maken de bedieningsplaat geschikt voor zowel consumenten als voor toepassing in openbare sanitaire ruimten.

Voor het activeren van de spoeling is voor het eerst een innovatieve sensor uit de cameratechnologie toegepast. Deze ToF-sensor meet afstanden veel nauwkeuriger dan een conventionele infraroodsensor en maakt onderscheid tussen bewegingen in de ruimte en hand- en zitposities. Wanneer een persoon in het herkenningsbereik van de bedieningsplaat komt lichten de knoppen voor de enkele of dubbele spoeling op. De toetsen worden geactiveerd bij een afstand van 2 cm. Als de gebruiker vergeet om te spoelen wordt automatisch de veiligheidsspoeling geactiveerd. Bovendien heeft de nieuwe TECEsolid een geïntegreerd programma voor hygiënespoeling waarmee verschillende vooraf gedefinieerde spoelintervallen kunnen worden ingesteld. Deze worden automatisch in een log opgenomen, zodat controle achteraf mogelijk is. Het programmeren geschiedt met een handige app.

De wc-bedieningsplaat is met zijn slechts 6 mm voor de muur zeer vlak en minimalistisch vorm gegeven. Om deze bij de verschillende stijlen harmonieus in te passen is de bedieningsplaat verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het model van geborsteld roestvaststaal is tijdloos en universeel. Om geen vingers te zien is deze optioneel te leveren met een anti-fingerprint beschermlaag. Naast roestvaststaal is de bedieningsplaat verkrijgbaar in glanzend chroom, glanzend wit, mat wit en mat zwart.

Naast de nieuwe TECEsolid toilet elektronica levert TECE nog andere mogelijkheden met een aanraakvrije bediening: de bedieningsplaat TECElux Mini en de TECElux spoeltechniek.

Meer informatie: https://spotlight.tece.com/nl/tecesolid-elektronik

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
Sluit deze advertentie