Waar moet een smartphone aan voldoen in de bouw?
Javascript is uitgeschakeld

Waar moet een smartphone aan voldoen in de bouw?

Geplaatst: 10-01-2018
Waar moet een smartphone aan voldoen in de bouw?

Werken in de bouw stelt bijzondere eisen aan uitrusting, kleding en andere gebruiksvoorwerpen. Een alledaags voorwerp als een smartphone moet in de bouw opeens aan bijzondere eisen voldoen. Dat wil zeggen: hij moet idealiter steviger zijn en toch over alle normale functies beschikken. Maar waar vindt u zo’n toestel? Waar moet een goede bouwvakkerssmartphone allemaal aan voldoen? En welke hoesjes bieden de beste bescherming?

De belangrijkste criteria van een smartphone op de bouw

Uit een rondgang langs verschillende bouwbedrijven zijn de belangrijkste criteria gebleken voor een smartphone in de bouw. Dat zijn er 5. Allereerst moet een telefoon valbestendig zijn. Dat is iets dat overigens niet alleen in de bouw van pas komt. Wel noodzakelijk in de bouw: water- en stofdichtheid. Derde criterium dat genoemd wordt is de accuduur. Wie aan het werk is op de bouw heeft vaak urenlang niet de mogelijkheid om zijn telefoon op te laden. Het laatste punt dat genoemd wordt is hardware. Een goede, snelle telefoon heeft op de bouw ook daadwerkelijk inhoudelijke functies. Denk aan het maken van foto’s of het ondersteunen van apps die in de bouw van pas komen.

Welke telefoons zijn geschikt voor de bouw?

Er worden toch enkele eisen gesteld aan de telefoons, waardoor een lijst van geschikte modellen nooit heel lang kan zijn. Gaat u voor een nieuwe smartphone? Dan heeft BouwBoxr de 3 beste bouwphones voor de bouwplaats op een rij gezet.

Nr. 1: Samsung Galaxy Xcover 3

De Samsung Galaxy Xcover is een robuuste telefoon die daarnaast ook prima specificaties heeft en zeker niet te duur is. Qua prijs-kwaliteitverhouding verslaat hij elke concurrent. Volledig water- en stofdicht (IP-67), val gecertificeerd (MIL-STD-810G) en de stevige fysieke knoppen gaan niet snel kapot en zijn ook met handschoenen aan nog prima te bedienen. De 2200 mAh accu levert net zo veel vermogen als de meeste high end smartphones, terwijl ook de 1,5GB werkgeheugen en de 8GB interne opslagcapaciteit daar weinig voor onder doen.

Meer over de Samsung Galaxy X Cover lees je in Toolboxr Magazine. Daar vind je ook de nummers 2 en 3 van de lijst.

http://toolboxr-2.bouwboxr.nl/62b-koophulp-de-juiste-mobiel-op-de-steigers

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Burgerhout
  • BUVA homecare systemen
  • Nelskamp Dakpannen
  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
Sluit deze advertentie