Wandenbibliotheek Knauf geeft overzichtelijke ontwerpinforma
Javascript is uitgeschakeld

Wandenbibliotheek Knauf geeft overzichtelijke ontwerpinformatie

Geplaatst: 19-02-2020
Wandenbibliotheek Knauf geeft overzichtelijke ontwerpinformatie

Een bouwwerk komt tegenwoordig eerst digitaal tot leven voordat het daadwerkelijk gebouwd wordt. Daarbij is het essentieel dat alle betrokken partijen dezelfde taal spreken.

Daarom stelt Knauf op haar website informatie beschikbaar voor BIM-modellen, bijvoorbeeld door middel van een wandenbibliotheek.

Dit helpt de ontwerpende partijen met het nemen van de juiste beslissingen in het ontwerp. Ook biedt Knauf maatwerk advies aan de hand van het BIM-model van de opdrachtgever. Hiermee ondersteunen we de gebruiker bij het verkrijgen van de juiste gegevens, zodat de wanden op de juiste manier gemodelleerd worden.

Knauf heeft als leverancier van wand - en plafondsystemen meegewerkt aan diverse toonaangevende projecten, zoals het Triodos kantoor in Driebergen, European Medicines Agency, City Harbour Hotel, The Fizz Don Bosco en nhow RAI Hotel in Amsterdam. Bij grote en kleine projecten komt Knauf al in het voortraject met economisch verantwoorde oplossingen, met als uitgangspunt uitvoerbaarheid, haalbaarheid, gebruikerswensen en - eisen. Daarnaast geeft Knauf advies over wandopbouw en specifieke wandoplossingen. De wandenbibliotheek biedt hierbij de perfecte ondersteuning.

Naast het advies in het voortraject voeren we tijdens de bouwfase bouwinspecties uit om te controleren of het afbouwdeel aan de gemaakte afspraken voldoet. In de nazorg geeft Knauf
prestatiegarantie. Met KnaufZeker geeft Knauf 100% garantie dat in een project de toegepaste Knauf-systemen hun beloofde prestaties behalen en behouden. Voor elk afbouw vraagstuk een passende oplossing en een ontwerp dat te allen tijde geborgd is.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Techcomlight
  • Duco Ventilation & Sun Control
Sluit deze advertentie