Wédéflex al ruim 40 jaar duurzaam
Javascript is uitgeschakeld

Wédéflex al ruim 40 jaar duurzaam

Geplaatst: 22-10-2019
Wédéflex al ruim 40 jaar duurzaam

Duurzaamheid is een breed begrip. Maar het komt er in het algemeen op neer, dat een product is geproduceerd of verkregen op een manier die het milieu en de natuur zo min mogelijk belast, en dan met name voor de lange termijn. Wédéflex Duurzame Daksystemen voldoet daar al ruim 40 jaar aan, gezien de levensduur van haar daksystemen.

Daarnaast levert dit bedrijf de best verzekerde garantie van Nederland en bovendien wordt er met een vast dealernetwerk gewerkt die louter uit high-end dakdekkersbedrijven bestaat.

Bewezen levensduur
Er bestaan twee soorten levensduren. Ten eerste de verwachte levensduur en ten tweede de bewezen levensduur. Tussen die twee zit een wezenlijk verschil, terwijl je bij de bewezen levensduur nog eens twee segmenten hebt. Er zijn onderzoeken gedaan naar oude daken met goed werkende producten die echter niet meer worden gemaakt. Daarnaast is er de Wédéflex-manier. “Wij laten de prestatie van Wédéflex daken in de praktijk onafhankelijk onderzoeken. Daken van het allereerste begin, nu dus veertig jaar geleden, tot heden aan toe. Wij maken ons product al veertig jaar op dezelfde manier en weten dus precies wat gisteren, vandaag en morgen de poort verlaat. De levensloopverklaring van BDA Dakadvies onderschrijft dit” licht mede-eigenaar en algemeen directeur Roland Sleutjes van Wédéflex toe.

Wat innovatie betreft moet je volgens Sleutjes kijken naar het totale daksysteem. In het jaar 1300 werden er al bakstenen gebruikt. En anno nu worden ze nog steeds gebruikt, simpelweg omdat het werkt. “Hetzelfde geldt voor onze bitumen. Het product bewijst zich al jaren, maar we blijven innoveren. Waar we vroeger speciale dampremmers op zwembaden leverden, zijn deze vanwege de hoge Rc-waarde inmiddels ook veel gevraagd in de woningbouw. We innoveren dus op het systeem en op de manier waarop we naar de markt kijken. We praten allemaal over Total Cost of Ownership. Wat kost mijn product per vierkante meter in de tijd? Dat is waarom wij het zo ontzettend goed doen. We maken een dak en zorgen daarvoor. Een goed verhaal? Ja, ons product is gewoon extreem goed, daar gaan we dus niets aan veranderen” vertelt Sleutjes met gepaste trots.

Verzekerde garantie
Het tweede onderdeel waar Wédéflex op steunt als het gaat om duurzaamheid is de verzekerde garantie. Daarbij gaat het zoals altijd om de voorwaarden. En die zijn bij Wédéflex gewoon helder en goed; geen nare ontsnappingsclausules of kleine lettertjes op de achterzijde van het certificaat die de garantie waardeloos maken. Bij Wédéflex geldt geen eigen risico, geen afbouw en ook als het dakdekkersbedrijf er niet meer is, blijft de verzekerde garantie gewoon gelden.

Wédéflex Established Dealers
Het dealernetwerk van Wédéflex bestaat uit vijfendertig high-end dakdekkersbedrijven in Nederland. Deze dealers zijn specifiek gespecialiseerd in platte daken, vaak in combinatie met een andere specialisatie, zoals bijvoorbeeld daktuinen en zonnepanelen. Ook dat kan bij Wédéflex worden meeverzekerd, waarmee het verschil wordt gemaakt bij de professionele opdrachtgevers. “Natuurlijk staan we partijen ook bij met gericht renovatie-advies. Zo gaan we op verzoek van de opdrachtgever naar de betreffende locatie en beoordelen we of de daken aan vervanging toe zijn of dat onderhoud volstaat” vertelt Sleutjes. Daarbij wordt natuurlijk rekening gehouden met eisen ten behoeve van bijvoorbeeld de energieprestatie of labelverbetering. Zo komt Wédéflex tot een advies dat door de opdrachtgever in de markt wordt gezet.

Verrekte goed spul
Wédéflex levert waterdichtheid en ontzorgt haar klanten. Daarom zijn zij er ook altijd bij de uitvoering bij, want uiteindelijk zijn zij verantwoordelijk voor het resultaat. Dát is wat Wédéflex is en dat alweer éénenveertig jaar. Sleutjes besluit: “Al die jaren zijn we hetzelfde product blijven maken. Het is ook gewoon verrekte goed spul. Met dit uitstekende product, onze fantastische organisatie en onze geweldige dealers bewerkstelligen we zorgeloosheid bij onze opdrachtgevers.”

Meer informatie: www.wedeflex.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Techcomlight
Sluit deze advertentie