Archidat Partners - nvtb
Javascript is uitgeschakeld

NVTB

Contactgegevens

Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL DEN HAAG

Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL DEN HAAG

Tel.:06-46380802
E-mail:nvtb@nvtb.nl
Web:www.nvtb.nl
Het Nederlands Verbond Toelevering Bouw werkt sinds 1988 voor producenten en leveranciers van bouwgrondstoffen, bouwmaterialen en bouwsystemen. Het NVTB vertegenwoordigt 11 branches en meer dan 500 producenten en leveranciers van bouwmaterialen en bouwprodukten. Bouwen kan klantgerichter, slimmer, sneller, duurzamer en tegelijk beter betaalbaar worden dankzij de innovatiekracht van de bouwindustrie.

Artikelen van NVTB

Kies voor het A-merk

Kies voor het A-merk

Onze klanten willen zorgeloos en comfortabel wonen en werken in mooie woningen en aantrekkelijke gebouwen met toekomstwaarde. Een nieuw gebouw moet anno nu meer dan ooit concurreren met bestaande gebouwen. Architecten en bouwers die bij de tijd zijn kiezen daarom voor kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid. Architecten zorgen voor een robuust en functioneel ontwerp, bouwers voor een goed bouwproces en toeleveranciers staan klaar met kwaliteitsprodukten en desgewenst ook advies en logistiek.

‘Wonen waar en waarin je maar wilt’

‘Wonen waar en waarin je maar wilt’

'Ik wil een supertof huis waarin ik thuis kan werken door de wand van de slaapkamer voor mijn thuisoffice te verschuiven.' Of het idee van een woonpas waarmee je kan wonen waar en hoe je op dat moment wil. 'De ene keer stedelijk, de andere keer landelijk’, aldus Nils Beers. Hij opperde dit idee op het congres 'Hoe wil jij wonen?', een bijeenkomst over de woonwensen van jongeren tot 35 jaar. Bijzonder want de sector praat vaak over woningen voor jongeren, maar zelden mét jongeren. 'Mijn huis is niet connected, heeft geen sensoren, en er zijn geen app’s te installeren die mijn leven verbeteren terwijl dit heel makkelijk zou kunnen.'

Gratis bijeenkomst

Gratis bijeenkomst 'hoe wil jij wonen?' Nog enkele plaatsen beschikbaar!

Wat kan de bouw-en vastgoedsector doen om voor jou < 35 jaar, student of werkzaam in de sector, relevant te blijven? Jullie zijn onze klanten van de toekomst. Wat zijn jouw woonwensen?

 

Onze partners

  • ACO
  • Xella Nederland
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Kubus Informatiesystemen
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
Sluit deze advertentie