Partners - pci group
Javascript is uitgeschakeld

PCI Group

PCI Group

Contactgegevens

Karolusstraat 2
4903 RJ OOSTERHOUT

Postbus 132
4900 AC OOSTERHOUT

Tel.:+31 6-52592680
E-mail:pci-afbouw@pci-group.eu
Web:www.pci-afbouw.nl

Tot de PCI Groep behoren de merken PCI en THOMSIT. Het merk PCI staat al meer dan 70 jaar garant voor een hoge kwaliteit en uitstekende verwerkingseigenschappen. Tot PCI biedt oplossingen voor het leggen van tegel- en natuursteenvloeren en bestratingen. En ook voor reparatie van beton, afdichting van bouwconstructies en coating van vloeren heeft PCI overtuigende producten en productsystemen. THOMSIT is het dynamische merk voor vloersystemen. Het maakt sinds 2017 deel uit van de PCI Groep en heeft een actueel productassortiment dat voldoet aan alle eisen voor het leggen van vloeren. 

PCI Group

Artikelen van PCI Group

PCI Carrament® grijs, meer verwerkingscomfort en tijdsbesparing

PCI Carrament® grijs, meer verwerkingscomfort en tijdsbesparing

PCI Augsburg GmbH heeft de beproefde middelbed- en zetmortel PCI Carrament® grijs voor natuursteen- en keramiekbedekkingen verder geoptimaliseerd. Dankzij een nieuwe formulering biedt PCI Carrament® grijs gebruikers nog meer verwerkingscomfort en een grotere tijdsbesparing, terwijl het product dankzij een nieuwe, moderne verpakking tegelijkertijd zorgt voor extra aandacht in de handel en op de bouwplaats.

PCI vereenvoudigt het kernassortiment Bouwtechniek

PCI vereenvoudigt het kernassortiment Bouwtechniek

Na de introductie van de succesvolle brochure voor het kernassortiment Tegeltechniek, biedt PCI Augsburg GmbH nu nog een praktische brochure voor het kernassortiment Bouwtechniek aan, die de productkeuze voor klanten een stuk eenvoudiger maakt. Verwerkers en vakhandelaren hebben zo alle benodigde informatie in compacte, overzichtelijke vorm.

Nieuw PCI-assortiment voor afdichten en lijmen

Nieuw PCI-assortiment voor afdichten en lijmen

PCI Augsburg GmbH presenteerde op BAU Online 2021 een volkomen nieuw productassortiment. Of het nu gaat om uitbouw, renovatie en herinrichting, montage- of reparatiewerkzaamheden: met de 1-component hybride afdichtmiddelen en lijmen op SMP-basis (Silan Modified Polymers) is verlijming en afdichting van nagenoeg alle materialen snel en eenvoudig – zowel binnen als buiten. Alle producten uit het assortiment “Afdichten en lijmen” van PCI bieden grote hechtkracht, zijn overschilderbaar en vrij van isocyanaat en siliconen.

 

Onze partners

  • VMRG
  • FOAMGLAS isolatie
  • Recticel Insulation
  • Sapa Building System
  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
Sluit deze advertentie