Archidat Partners - pci-group
Javascript is uitgeschakeld

PCI Group

PCI Group

Contactgegevens

Karolusstraat 2
4903 RJ OOSTERHOUT

Postbus 132
4900 AC OOSTERHOUT

Tel.:088-4766647
E-mail:PCI-afbouw@pci-group.eu
Web:www.pci-afbouw.nl
Het merk PCI staat al meer dan vijftig jaar garant voor een hoge kwaliteit en uitstekende verwerkingseigenschappen. Het uitgebreide assortiment omvat tegellijm- en waterafdichtingssystemen, bouwchemische hulpstoffen en (snelle) renovatieproducten zoals XPS-hardschuimplaten en douche-elementen met geïntegreerde afvoer en draingoot in vele formaten en modellen. De systeemspecialist verzorgt projectbegeleiding en geeft een projectgarantie van tien jaar. Tot de (internationale) referenties behoren grote projecten, onder andere vele zwembaden.

PCI Group

Artikelen van PCI Group

Emissiearm tegellijmsysteem van PCI

Emissiearm tegellijmsysteem van PCI

PCI heeft een geheel emissiearm tegellijmsysteem samengesteld dat voldoet aan de eisen met betrekking tot vluchtige organische stoffen van het Duitse onafhankelijke instituut GEV. Het systeem omvat niet alleen een breed pakket tegellijmen, voegmortels en kitten, maar ook primers, uitvlakmortels, waterdichtings- en ontkoppelingsmateriaal.

Tegellijm op dekvloer na 3 dagen

Tegellijm op dekvloer na 3 dagen

Om tijdsbesparing op te leveren heeft PCI speciaal voor jonge cementdekvloeren de populaire tegellijm PCI Flexmörtel doorontwikkeld naar twee bijzondere varianten, die onder garantie na 3 dagen respectievelijk een restvochtgehalte van 4 procent op cementdekvloeren kunnen worden toegepast.

Uniek geventileerd systeem voor tegels op buitengevels

Uniek geventileerd systeem voor tegels op buitengevels

Bij tegelen op gevels leverde vochtophoping tot nu toe problemen op. Gutjahr (CeraVent), PCI tegellijmsystemen en Agrob Buchtal hebben gezamenlijk een vochtregulerend en ontkoppelend systeem voor buitengevels ontwikkeId. Dit maakt het mogelijk dat vocht achter de tegels kan ontwijken. De geventileerde tegelafwerking is mooi, slijtvast en kan eenvoudig worden schoon gehouden.

 

Onze partners

  • Roval Aluminium
  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • VELUX Nederland
Sluit deze advertentie