Archidat Partners - pci-group
Javascript is uitgeschakeld

PCI Group

PCI Group

Contactgegevens

Karolusstraat 2
4903 RJ OOSTERHOUT

Postbus 132
4900 AC OOSTERHOUT

Tel.:+31 162 47 66
E-mail:PCI-afbouw@pci-group.eu
Web:www.pci-afbouw.nl

Tot de PCI Groep behoren de merken PCI en THOMSIT. Het merk PCI staat al meer dan 70 jaar garant voor een hoge kwaliteit en uitstekende verwerkingseigenschappen. Tot PCI biedt oplossingen voor het leggen van tegel- en natuursteenvloeren en bestratingen. En ook voor reparatie van beton, afdichting van bouwconstructies en coating van vloeren heeft PCI overtuigende producten en productsystemen. THOMSIT is het dynamische merk voor vloersystemen. Het maakt sinds 2017 deel uit van de PCI Groep en heeft een actueel productassortiment dat voldoet aan alle eisen voor het leggen van vloeren. 

PCI Group

Artikelen van PCI Group

Nieuw PCI-assortiment voor afdichten en lijmen

Nieuw PCI-assortiment voor afdichten en lijmen

PCI Augsburg GmbH presenteerde op BAU Online 2021 een volkomen nieuw productassortiment. Of het nu gaat om uitbouw, renovatie en herinrichting, montage- of reparatiewerkzaamheden: met de 1-component hybride afdichtmiddelen en lijmen op SMP-basis (Silan Modified Polymers) is verlijming en afdichting van nagenoeg alle materialen snel en eenvoudig – zowel binnen als buiten. Alle producten uit het assortiment “Afdichten en lijmen” van PCI bieden grote hechtkracht, zijn overschilderbaar en vrij van isocyanaat en siliconen.

PCI Barraseal® Turbo: het volwaardige alternatief voor bitumenafdichting

PCI Barraseal® Turbo: het volwaardige alternatief voor bitumenafdichting

Op BAU Online 2021 presenteerde PCI Augsburg GmbH de reactieve afdichting PCI Barraseal® Turbo met verbeterde formule. Duidelijk verbeterde scheuroverbrugging en variabele laagdikten zorgen enerzijds voor meer toepassingsmogelijkheden, en anderzijds voor een optimale afdichting van alle ondergronden en materiaalovergangen, ook zonder textieltussenlaag. De door bouwkundige instanties geteste reactieve 2-componenten-afdichting is in uitgeharde toestand zelfs bij temperaturen onder het vriespunt nog flexibel.

Emissiearm tegellijmsysteem van PCI

Emissiearm tegellijmsysteem van PCI

PCI heeft een geheel emissiearm tegellijmsysteem samengesteld dat voldoet aan de eisen met betrekking tot vluchtige organische stoffen van het Duitse onafhankelijke instituut GEV. Het systeem omvat niet alleen een breed pakket tegellijmen, voegmortels en kitten, maar ook primers, uitvlakmortels, waterdichtings- en ontkoppelingsmateriaal.

 

Onze partners

  • Holland Mast
  • Holonite
  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Monier
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
Sluit deze advertentie