Archidat Partners - plaka-nederland
Javascript is uitgeschakeld

Plaka Nederland

Contactgegevens

Storkstraat 25
2722 NR ZOETERMEER

Postbus 81
2700 AB ZOETERMEER

Tel.:079-3446363
E-mail:info@plakagroup.nl
Web:www.plakagroup.nl
Plaka Nederland (voorheen Mavotrans B.V.) biedt een veelzijdig assortiment voor bouw, infra en akoestiek. Door een jarenlange ervaring in advisering en toelevering worden duurzame en praktijkgerichte oplossingen geboden voor de Nederlandse bouwindustrie. Naast een snelle en betrouwbare levering kunt u rekening op een dienstverlenende en ondersteunende service. Plaka Nederland is onderdeel van de internationale Plaka Group, producent en toeleverancier van hoogwaardige bouwmaterialen met een leidende positie in heel Europa. Met Plaka bent u verzekerd van een sterke, solide en betrouwbare organisatie die u ondersteunt, ontzorgt en adviseert bij de realisatie van uw bouwproject.

Plaka Nederland

  • Bouwdetails
  • Communicatie

Artikelen van Plaka Nederland

Leverancier aan het woord: "Van duurzame naar gezonde gebouwen"

Leverancier aan het woord: "Van duurzame naar gezonde gebouwen"

Duurzaam bouwen vormt een vast onderdeel van het denk- en ontwikkelingsproces in de bouwsector en is geen unique selling point meer, maar een absolute noodzaak wil je gezien worden als serieuze partner binnen de bouwkolom. In het Nationale Energieakkoord staat opgenomen dat Nederland in 2050 een energieneutraal gebouwde omgeving is.

Plaka Airtight; de nieuwe standaard voor een luchtdicht prefab casco

Plaka Airtight; de nieuwe standaard voor een luchtdicht prefab casco

Door de steeds strengere eisen op het gebied van de energieprestaties van woningen is het van belang om ook bij prefab casco’s te zorgen voor 100% luchtdichte aansluitingen. Luchtdicht bouwen begint bij goed ontworpen details.

PlakaDry gevelimpregneer voorkomt vuilaanslag, schimmelvorming en vorstschade

PlakaDry gevelimpregneer voorkomt vuilaanslag, schimmelvorming en vorstschade

In het assortiment gevels en metselwerk toebehoren heeft Plaka Nederland drie nieuwe gevelimpregneer middelen opgenomen: PlakaDry universeel, PlakaDry waterbasis en PlakaDry crème. Door het impregneren van een gevel met PlakaDry wordt deze vuil- en waterafstotend

 

Onze partners

  • Xella Nederland
  • De RuwBouw Groep
  • BIA Beton
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • JET BIK Projecten
  • Blauwplaat
Sluit deze advertentie