Archidat Partners - promat
Javascript is uitgeschakeld

Promat

Contactgegevens

Vleugelboot 22
3991 CL HOUTEN

Postbus 475
3990 GG HOUTEN

Tel.:030-2410770
E-mail:info@promat.nl
Web:www.promat.nl
Brandveilig bouwen, daar draait het bij Promat om. Promat levert een compleet assortiment brandwerende bouwmaterialen. Met deze materialen ontwikkelt Promat voortdurend geteste constructies waar u als bouwer direct mee aan de slag kunt. U vindt deze constructies in ons handboek en in de toepassingselector op onze website. Promat levert ook kennis. Met kosteloos advies, projectbegeleiding, inspecties en opleidingen zorgen we ervoor dat de kwaliteit op uw project zoveel mogelijk geborgd is.

Artikelen van Promat

Beachhotel Monopole in Harderwijk brandveilige locatie

Beachhotel Monopole in Harderwijk brandveilige locatie

Beachhotel Monopole ligt aan het eind van de boulevard, op een van de allermooiste plekjes van Harderwijk. Een familiehotel waar het goed én veilig toeven is, omdat de eigenaren veel aandacht hebben besteed aan brandveiligheid.

Brandwerende verf voor staalconstructies

Brandwerende verf voor staalconstructies

Promat BV introduceert een watergedragen opschuimende verf, speciaal voor brandwerende staalconstructies: PROMAPAINT®. Het is één-component product, dat synthetische hars bevat en dat getest is volgens de Europese norm 13381-8 voor kolommen en liggers.

Vernieuwd assortiment brandwerende doorvoeringsproducten

Vernieuwd assortiment brandwerende doorvoeringsproducten

Tijdens Bouw Compleet in Hardenberg (6 tot en met 8 oktober 2015) presenteert Promat BV het vernieuwde assortiment brandwerende doorvoeringsproducten. Van handige brandmanchetten tot innovatieve brandwerende verf en pasta; alles in een nieuwe frisse look.

 

Onze partners

  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
Sluit deze advertentie