Archidat Partners - renson
Javascript is uitgeschakeld

Renson

Contactgegevens

Maalbeekstraat 10
B-8790 WARENGEM

Maalbeekstraat 10
B-8790 WAREGEM

Tel.:+0032-56627111
E-mail:sales@renson.be
Web:www.renson.be
RENSON® creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design.

Renson

  • Bouwdetails
  • Communicatie

Artikelen van Renson

RENSON® referentiedetails nu in Bouwdetails Online

RENSON® referentiedetails nu in Bouwdetails Online

VLIEGKAMP VALKENBURG - Archidat Bouwformatie ontwikkelde onlangs voor RENSON® een serie referentiedetails speciaal voor de Nederlandse markt. RENSON® kenmerkt zich door innovatieve concepten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat met een minimaal energieverbruik en oog voor design.

De nieuwe Algarve Canvas van Renson biedt een scala aan mogelijkheden

De nieuwe Algarve Canvas van Renson biedt een scala aan mogelijkheden

Om in Nederland optimaal van het outdoorgevoel te genieten, is een flinke portie inventiviteit noodzakelijk. Gelukkig steekt Renson, specialist in ventilatie, terrasoverkappingen en zonwering, daarbij een aardig handje toe. De nieuwe Algarve Canvas is invulbaar met een vast dak en daarmee lanceert Renson een scala aan mogelijkheden: carports, luifels, overdekte buitenruimtes ... allemaal in één strakke stijl.

Dress up your wall, met Renson Linarte

Dress up your wall, met Renson Linarte

Renson Linarte zorgt voor een nieuwe dimensie in esthetische, verticale gevelbekleding. Linarte is namelijk eindeloos personaliseerbaar en onderling combineerbaar voor een in het oog springende gevel, binnen en buiten

Recente projecten van Renson

Museum Voorlinden

Museum Voorlinden

Kraaijvanger Architects ontwierp in nauwe samenwerking met opdrachtgever Joop van Caldenborgh een gebouw dat in alle opzichten dienend is aan de kunst. In het landschap staan 6 parallelle wanden van duinzandkleurig natuursteen afgewisseld met ijle glazen puien waardoor het interieur zich opent naar de omgeving. Een elegante witte colonnade draagt de ingenieuze dakconstructie. Het moderne gebouw refereert door de symmetrische opzet en de royale maatvoering aan klassieke bouwwerken. Het in daglicht badende interieur is driedelig voor de verschillende programmaonderdelen: collectiepresentaties, wisselende tentoonstellingen en permanente werken.

 

Onze partners

  • Burgerhout
  • Schöck Nederland
  • BUVA Rationele Bouwproducten
  • Martens Groep
  • Luxlight
  • Tremco illbruck
  • Gebr. Bodegraven
Sluit deze advertentie