Archidat Partners - rheinzink
Javascript is uitgeschakeld

RHEINZINK

RHEINZINK

Contactgegevens

Scharenburg 2
1046 BB AMSTERDAM

Postbus 2726
1000 CS AMSTERDAM

Tel.:020 4352008
E-mail:techniek@rheinzink.nl
Web:www.rheinzink.nl
RHEINZINK is al meer dan 50 jaar fabrikant van gewalst titaanzink voor de bouw. RHEINZINK levert verschillende soorten dak- en gevelsystemen waarmee ieder oppervlak kan worden voorzien van een hoogwaardige bekleding. Daarnaast heeft RHEINZINK een volledig pakket aan hemelwaterafvoerproducten in het assortiment. Met meer dan 500 onderdelen het meest complete assortiment in de markt. De producten zijn KOMO gekeurd, hebben een Cradle to Cradle en Breeam certificering en zijn voorzien van een 30-jarige garantie.

RHEINZINK

Artikelen van RHEINZINK

Frameloze solarpanelen voor het RHEINZINK felsdak

Frameloze solarpanelen voor het RHEINZINK felsdak

RHEINZINK-PV is het nieuwe solarsysteem van RHEINZINK voor de perfecte integratie van zonnepanelen op een RHEINZINK felsdak. De extreem vlakke en frameloze Monokristallijn solarmodules zijn in breedte afgestemd op de stadaard felsbaanbreedte.

Recente projecten van RHEINZINK

Inbreiding & herinrichting Allard Pierson museum

Inbreiding & herinrichting Allard Pierson museum

Atelier PRO architecten heeft het ontwerp gemaakt voor de inbreiding en renovatie van het Allard Pierson. Het Allard Pierson is het universitaire kennis- en erfgoedinstituut van de Universiteit van Amsterdam, gevestigd aan de historische locatie aan de Oude Turfmarkt. Het gaat om een transparante inbreiding die is gerealiseerd binnen de bestaande rooilijnen.

 

Onze partners

  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • JORDAHL Benelux
Sluit deze advertentie