Archidat Partners - rockpanel
Javascript is uitgeschakeld

Rockpanel

Contactgegevens

Konstruktieweg 2
6045 JD ROERMOND

Postbus 1160
6040 KD ROERMOND

Tel.:0475-353000
E-mail:info@rockpanel.nl
Web:www.rockpanel.nl
De ROCKPANEL Group is onderdeel van ROCKWOOL B.V. en produceert duurzaam plaatmateriaal op basis van het natuurlijk gesteente basalt. De duurzaamheid en voordelen van steen én hout zijn bij ROCKPANEL in één product verenigd. De producten passen moeiteloos binnen duurzame ontwikkelingen, zoals het passiefhuis. De producten worden al vele jaren in verschillende landen met succes toegepast voor de afwerking van gevels en detailleringen rondom het dak. Meestal in geventileerde constructies, waarbij de producten bijdragen aan een gezond binnenklimaat. Door de unieke samenstelling van het materiaal zijn de meeste producten bovendien dampopen en kunnen in specifieke gevallen zelfs ongeventileerd worden toegepast. Ideaal voor bijvoorbeeld renovaties rondom het dak. ROCKPANEL produceert plaatmateriaal in vele kleuren en verschillende designs.

Artikelen van Rockpanel

Lijmsysteem voor gevelplaten dat voldoet aan Bouwbesluit

Lijmsysteem voor gevelplaten dat voldoet aan Bouwbesluit

Een ROCKPANEL plaat verlijmd met Simson ROCKPANEL Tack-S, op zowel een aluminium als houten achterconstructie, voldoet als enig lijmsysteem aan het Bouwbesluit.

Nieuw: ‘ROCKPANEL® Brilliant’ in 16 schitterende designs

Nieuw: ‘ROCKPANEL® Brilliant’ in 16 schitterende designs

Ieder gebouw heeft door zijn vorm, structuur en kleur een eigen verhaal. ROCKPANEL gevelpanelen inspireren architecten en dragen ertoe bij dat zij hun ontwerp een onderscheidend karakter kunnen geven. Het nieuwe assortiment ROCKPANEL Brilliant omvat 16 designs waarmee onbegrensde ontwerpvrijheid wordt geboden om een gebouw te laten opgaan in de omgeving of juist een krachtig accent te zetten.

Een knap staaltje kunst in het hart van de campus

Een knap staaltje kunst in het hart van de campus

ROCKPANEL® gevelbekleding vormde de basis voor een wel heel bijzonder gebouw in het nieuwe ‘Heart of the Campus’ van de Sheffield Hallam University. Dit drie verdiepingen tellende gebouw bestaat uit een gevel waarin een waar kunstwerk gegraveerd is.

 

Onze partners

  • Halfen
  • Therminon
  • Totaaldakconcept.NL
  • Wilms
  • Naxis Energy
  • RHEINZINK
  • SOPREMA
Sluit deze advertentie