Archidat Partners - rockwool
Javascript is uitgeschakeld

ROCKWOOL

Contactgegevens

Industrieweg 15
6045 JG ROERMOND

Postbus 1160
6040 KD ROERMOND

Tel.:0475-353535
E-mail:info@rockwool.nl
Web:www.rockwool.nl
De ROCKWOOL Group is wereldwijd marktleider in steenwol oplossingen. Als toonaangevend speler in de isolatiemarkt levert ROCKWOOL duurzame oplossingen voor energie-effici├źnte en brandveilige gebouwen, met een optimale geluidswering en klimaatbeheersing. Daarnaast biedt de ROCKWOOL Group producten en oplossingen voor sectoren als industrie, glastuinbouw, petrochemie en scheepsbouw.

Artikelen van ROCKWOOL

Schaarste op isolatiemarkt geldt niet voor steenwol

Schaarste op isolatiemarkt geldt niet voor steenwol

De media maken momenteel melding van een isolatieschaarste in de markt wegens sterk gestegen grondstofprijzen. Deze schaarste betreft de chemische stof Methyleendifenyldi-isocyanaat (MDI), het hoofdbestanddeel van zowel PUR- als PIR-platen, en heeft geen betrekking op ROCKWOOL® steenwol isolatie. ROCKWOOL steenwol blijft leverbaar met de gebruikelijke korte levertijden.

Isolatie oplossingen ROCKWOOL in Bouwdetails Online

Isolatie oplossingen ROCKWOOL in Bouwdetails Online

Een goed binnenklimaat met zo min mogelijk energieverbruik. Een inmiddels zeer belangrijk punt wanneer het gaat om het verlagen van de EPC-waarde. Met de vele isolatieoplossingen van Rockwool kan dit probleem worden aangepakt.

ROCKWOOL en VELUX presenteren prefab energiebesparende oplossing

ROCKWOOL en VELUX presenteren prefab energiebesparende oplossing

Tijdens Building Holland 2017 presenteren ROCKWOOL en VELUX Nederland op hun gezamenlijke stand een nieuwe oplossing voor hellende daken op de woningmarkt; een oplossing die niet alleen energetisch hoog scoort, maar ook op het punt van gezondheid en veiligheid voor de bewoner.

 

Onze partners

  • Martens Groep
  • Luxlight
  • Tremco illbruck
  • Gebr. Bodegraven
  • De Hoop Pekso
  • Daas Baksteen
  • De Groot Vroomshoop
Sluit deze advertentie